Tak

Tusinde tak piger for alle jeres gode råd og søde kommentar i forbindelse med min ret så dumme fredag morgen. Jeg har senere tænkt på, at overskriften nok var lidt for meget af det gode.. Selvom at min morgen var elendig, så kunne jeg da i det mindste ønske jer en god morgen og god weekend, uden at sætte skældsord bag… Undskyld..

Der har været så mange gode råd, og mange har jeg taget til mig. Men jeg må lige komme med ekstra uddybning. F.eks at Ida SOVER i sin egen seng. Hun ligger ikke og fiser den af mellem os. Kun de nætter, hvor jeg ikke orker at stå op utallige gange. Og dertil skal jeg så lige tilføje – det gør ikke den store forskel på søvnen. Hun vågner alligevel. Jeg tror desværre, at der kun er den ene mulighed, at hun må erfare, at hun godt selv kan vende sig og tage sutten, uden at få hele familien på benene. Jeg er jo kun inde hos hende i 2 sek og tilbage i min egen seng. Hun skal bare lige mærke, at jeg er der..


Jeg er sgu glad for hende, selvom at hun er så pisse træls om natten. Heldigvis er hun sådan en glad pige. Hvis hun var små sur og træt hele dagen, ville det være ulideligt at være sammen med os begge. Henrik og Marie klarer heldigvis at holde mig ud.. Til tider ikke!!!

Ida skal afleveres rigtig i dagplejen i morgen. Det bliver spændende. Det bliver rigtig hårdt for hende, tror jeg. Hun er meget obs på mig. Jeg skal helst være inden for en radius af 1 meter. Eller ovenpå hende. Mit hjerte brister, hvis hun skal græde i morgen…

Men det jeg ville sige var TAK for jeres medfølelse.
Jeg snakkede med en veninde igår om, hvordan jeg klarede ærterne herhjemme og hvor jeg fandt mit overskud.. En god portion af det, får jeg f.eks ved at blive mødt med så meget varme herinde i blogland.. TAK

Nu vil jeg finde mandelteen frem igen og pleje min nyerhvervede sygdom.. SNØFT – alle er bare syge hva?

4 thoughts on “Tak

 1. Sikke et fantastisk billede:-) I ser dejlige ud begge to….
  Mange knus og tanker herfra/Maria…
  Held og lykke i morgen

 2. Ida er afleveret i DP, uden gråd.. smiler..

  Maria – tusinde tak 🙂

  Anonym? – Jeg har ingen problemer med at børnene sover i sengen.. Men i forhold til tidligere indlæg, måtte jeg lige uddybe lidt mere.. Ida sover ofte hos mig.. 🙂

 3. Hej Chris… Ak ja min kære – jeg tager bare hatten for du stadig står på benene – for søren da, jeg var gået helt ned hvis det var mig…Dette bevidner jo at du har et overlevelses gen udover alle grænser.. Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe eller give dig en trylle formular som kunne få det hele til at ændre sig… Man kan jo se på dig at dit overskud er lige med nul, det er jo også derfor kroppen rager så meget til sig.. Jeg håber at prutten får en på opleveren i dagplejen, at hun simpelthen sover hele natten..smil…. Tænker på dig.. Kh Sille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.