Retro i stor stil

Jeg har den sidste uges tid brugt min tid på at komme ovenpå energimæssigt. Så jeg har absolut ikke lavet det, der ligner huslige ting. Dog fik jeg bagt boller igår, men det går også ind under – indtag alt der giver energi. Så en bolle med hjemmelavet æblemarmelade? Ja tak.
Derudover har jeg manglet at ordne toilet og vasketøj. Men jeg har lavet en ny 70´er slå om jakke færdig. Tjek lige billederne ud.  Jeg har nemlig også leget rundt på Picnik. Tak for tip, Astrid!!!
Denne her jakke er syet op i mørklilla babyfløjl og foeret med pladevat og det lækreste retro stof, som jeg har købt hos Ulla. I tømmer hendes shop, hvis I tager et smut forbi!
Jeg  har brugt inderstoffets blomster til applikationer på ydersiden og lavet stilk og blade med turkise stikninger.
Jeg kan desværre ikke tilbyde at lave kopier af denne her jakke. Det er nu også dét, der gør det så fedt med unikamodeller – men der var kun lige nok foer, til denne her udgave. Jakken er en str. 1 år.
Den er kantet med turkis bånd med små løkker – eller hvad man nu kalder det. Skønt og meget piget.
Dette her jakke snit er kær, slå om effekten giver virkelig et sødt ekstra.. Jeg har den klippet op i en pink udgave med råhvid blomst. Den bliver sat på siden i nærmeste fremtid.

18 thoughts on “Retro i stor stil

 1. For en nydelig liten omslagsjakke du har laget i 70-talls stil!!
  Den ser så velsydd ut med nydelig for og i skjønne farger!! Så moro å kunne sy noe sånt..Jeg lengter etter å utvide mine sykunnskaper!
  Den lille prinsessa di er jo så nydelig også!!! Min datter var mye plaget med ørene da hun var liten og vi førsøkte med en masse forskjellige ting. Hun fikk satt inn dren og hadde en mengde med antibiotikakurer men da vi kom til homøopat med henne løste det seg heldigvis..Ha en fin dag videre :))

 2. Hvor er den skøn – og Ida med.
  Nå så det var dig, der snuppede det retrostof for næsen af mig 😉 Det er så sødt, heldigvis fik jeg shoppet noget andet hos Ulla…..

 3. For hulen da, den er flot!!! Den vil jeg altså forsøge at efterabe (både modellen i stof og den søde i menneskekød!)

 4. Den er bare så sød… min tidligere svigermor, der var dameskrædder, syede meget til ældste, som nu er 21 år, og hun havde faktisk en jakke næsten magen til… lidt sjovt 😉

 5. Lis – jammen takker

  Kardemomme – tak for din kommentar.. jeg har tænkt lidt over dine ord.. Jeres datter – fik hun dræn og derefter en masse betændelser? Jeg er så overrasket over hvor mange børn der døjer med øreproblemer.. Hvad er en homoøpat?

  Pia Louise – du må bare være hurtigere 😉 Det er for fedt hos Ulla…

  Losarinas mor- tak skal du have… jeg suger alt til mig.. må vist også snart på vitaminer..

  M – marcipangrisen bliver svær at efterligne.. men kig i Elsebeht Gynther – der finder du mønster 🙂 Tak for kommentar

  Kirsten – det er helt i orden med den retro stil.. sjovt at det går sådan igen!!

  Ulla – det er jo dit stof 🙂

  Pernille – tak 🙂

  Camilla – ja hun er fin, den lille.. Marcipangris..

 6. Å hvor er det er fin jakke, men pigen hum er endnu dejligere. Simpelthen så knuselskelig dejligt at jeg helt får lyst til at få en til.

  Picnik er ret sjovt, jeg bruger det også af og til til bandere og her til Halloween har jeg brugt det til Halloween effekter.

 7. Hej Marina – jeg er blevet afhængig af picnik.. 🙂 Tak for kommentar om Ida.. Hun er dejlig… det skal jo lige nævnes, for hun er omtalt som en festabe om natten.

  Rakel – tusinde tak.. vi inspirerer hinanden herinde på kryds og tværs, og det elsker jeg.. Jeg har også studeret dine ting.. du er så god til at jonglere med farverne, så jeg bliver helt grøn af misundelse… Den må du altså have.. Jeg suger til mig hos dig. Men jeg har svært ved at stole på mine farvemix.. 🙂 Så det bliver afdæmpet, som regel… Vh C – den her besked kopierer jeg lige og sætter over til dig også.. den må du have med altså!

 8. Hej Christina

  Den er sød og din datter ser rigtig sød ud. Lækkerlækker
  Jeg må vist også hen “forbi” Ulla og se på retrostoffer.
  Min ældste søn fik dræn og jeg fik en anden dreng med hjem. Han kunne lige pludselig høre og levede ikke længere i en osteklokke.
  De er lidt mere varsomme med at give dræn idag men jeg kunne ikke have overlevet foruden. Hans manglende nattesøvn var b´ved at tage livet af mig.

 9. Hej Silas og sol, tak for din kommentar.. Jeg ser virkelig også frem til besøg hos ørelægen.. jeg ved jo ikke hvad de vil sige, dog håber jeg, at der snart sker noget, vi er så trætte herhjemme.. og hvis Ida har ondt? Tænker tænke

 10. Jeg elsker det stof! Var så heldig at få købt et dynebetræk inde hos Ulla før Agnes blev født, hvor hun har brugt en del af det lilla stof med margueritter. Mega fint og mit yndlings!

  Og held og lykke med ørelægen – godt vi fik snakket. Venter spændt på den opdatering når I har været afsted.

 11. Hej Rappedikke.
  Skøn jakke som virkede ret bekendt.Nu startede du selv med at skrive retro. Og da jeg så læste at det var en Elsebeht Gynter model kunne jeg bedre forstå det.
  Min ældste datter er 22 år og jeg syede hende sådan en lyselilla babyfløjlsjakke med småblomstret foer da hun var et år.
  Derfor er den stadig fin at se igen.Det er sødt at du har ført blomsterne med ud på forsiden af jakken.
  Mvh Kirsten

 12. Rigtig morsomt at se Elsebeth Gynther i brug. Denne jakke lavede jeg til min søn i brunt fløjl med applikationer tilbage i 78 med matchende hjælm fra samme bog og både han og jeg elskede det.
  I dag synes jeg dog dine farver er mere muntre og glade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.