Rå hygge

Jeg tusser rundt herhjemme.. Alene lige nu.. Ida sover i vognen, Marie er i KBH, Henrik med fodboldholdet afsted. Kors det er lang tid siden, at jeg har kunnet fise rundt all by myself.
Jeg har skænket mig et glas rødvin, sat Itunes igang. – Jeg elsker musik, men jeg kan ikke mindes hvornår jeg sidst har hørt MIT musik og ikke P3? Minder vælter ind over mig… Det er fantastisk.

Rigtig god weekend til alle i blogland. Fra en smilende fynbo.

13 thoughts on “Rå hygge

 1. Åh hvor det lyder hyggeligt. Og for dælen hvor har du bare fortjent det.
  Tak for sidst, det var skønt at se dig:-)
  Knus Maria

 2. Rigtig god weekend til dig. Det er en fantastisk sød jakke du har lavet. Den er genial i opbygningen fordi den varmer på maven og ikke går op og alligevel ikke er tyk som alt for mange børnejakker der, så de hæmmer de smås motorik. Hvordan skal de nogensinde udvikle deres motorik når de i flyverdragten ligner små astronauter

 3. Tak for inspiration! Jeg er lige nu alene hjemme (læs: min man er ude og junior sover), og så er der ellers blevet skruet op for kaffen, blogs og Portishead – det var længe siden.

 4. Tak alle for jeres kommentar… det var så hyggeligt, kan I tro..

  Karin Grøn – tak for kommentar mht jakken, Ida er møg sur når hun sidder i hendes flyverdragt.. hun hader det .. griner – det kan jeg godt forstå!

  Katharina – jeg er også vild med portishead… Fedt… 🙂

 5. Kjenner meg sååå igjen i innlegget ditt 🙂 Så utrolig godt å bare være seg selv en sjelden gang!!! Også tror jeg det er viktig å inrømme det, og tørre å si det noen ganger også, for alle vet jo at vi innerst inne elsker disse småtrollene, som til tider krever alt av vår oppmersomhet 🙂 Nydelig jakke du har laget i innlegget under. Klem Beppe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.