Kjole m. pip og Liberty

Jeg har lige en lille times overskud og ville lige vise min jule-kreation frem, som jeg lavede færdig igår. Jeg har egentlig haft klippet ud til kjolen for nok ca. en måned siden, men jeg har manglet at udtænke de sidste finesser.

Jeg har ikke arbejdet så meget med kjoler. Nok mest fordi Ida kravler og vil klotte rundt i kjolerne. Men der skal da en julekjole inden for hjemmet.
Den er virkelig blevet lækker. Jeg ville rigtig gerne have taget billede af den med barn i, men Ida ville ikke kunne vise den ordenligt frem. Hun kravler rundt og vil få viklet sig rundt i stof.. Og Marie – gad vide om hun ikke vil føle sig for stor i pip stof? Den er mest tænkt til de mindste piger. :0)
Jeg har været så heldig at låne giner hos Lis… De er rigtig gode at bruge til at prøve sit tøj af på. Dog blev Ida kæmpe forskrækket, da hun kom ind på mit syværelse og opdagede dem. UPS!

Jeg er helt vild med det her stof med de turkise fugle og pink blomster. Dog er jeg typen, der hurtigt bliver træt af alt for meget spræl, så jeg måtte finde lidt “ro” at pryde den med. Jeg har valgt at bruge lidt liberty. Den lækre Capel i grøn er brugt til kanterne.

Jeg har lavet kjolen med små læg i halsen og lette pufærmer. Det gør kjolen lidt mere fin at den har de her træk. Og den lille mængde liberty. – Det er kræs!


Kjolen kan bestilles pr. mail og mon den ikke inden længer kommer i Karlssons Kludeskab? 🙂

Jeg vil hoppe ind i min seng igen.. jeg er virkelig blevet syg. Ondt i halsen og absolut minus stemme. Jeg er træt af at være tung i kroppen!!!

13 thoughts on “Kjole m. pip og Liberty

 1. Den er simpelthen skøn 🙂 Jeg har faktisk købt stof magen til, bare fordi det var fantastisk, jeg har har pt ingen anelse om hvad det skal blive til. Øv med sygdom, rigtig god bedring 🙂

 2. Den er rigtig sød den kjole og lækkert stof – den er der nok mange småpiger (og deres mødre) der vil elske at rende rundt i.
  God bedring til dig 🙂
  Hilsen Jeanette, som har været på besøg her et par gange efterhånden 🙂

 3. Åh så fin en kjole, måske Asta-Marie skal ønske sig sådan en, hun kan bruge til jul:-)
  God bedring til dig… Skriv lige når du er frisk på en kop te
  Knus Maria

 4. Clemme – det er fedt stoffen.. men man skal da lige overveje, hvad det skal bruges til… Glæder mig til at se, hvad du får ud af det..

  Hej Jeanette, velkommen til. Det er altid hyggeligt med nyt besøg.. Jeg har ikke overvejet at lave den i voksen størrelse, men måske??? Jeg hoster og sprutter stadig. Er godt træt af det!

  Maria – jeg smitter tror jeg… træls.. 🙂

  Karen. Det er for cool..

 5. Jeg er VILD med det stof – og din kjole. Den skal nok trække mange komplimenter – også udenfor bloglandia :o)
  Måske vil storesøster have en, der er kantet med pip-stoffet. Så bliver den da også sej.

  God bedring til dig! Det er s.. ikke særligt sjovt med alle de efterårsforkølelser man åbenbart skal have, når man har små børn!

  Og æblechutney-opskriften som du efterlyste… Jeg har lagt en “opskrift” ind på min blog (http://frauputz.blogspot.com/2009/10/blechutney.html) – men den er ikke præcis i sine angivelser. Der er åbent for eksperimenter med krydderierne – og man kan lave den lige så stærk som man ønsker.

 6. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! 🙂 -og så var det veldig fint å finne din! Den liker jeg!

  Skal nok følge med på hva du gjør her inne, og så håper jeg at du orker å lese litt vanskelig nynorsk hos meg…

  Ha en fiin kveld! -og god bedring!

 7. Ahh – hvem der bare var lille nok til at passe tøj med dine piger 😉

  God bedring – nu har du bare at blive frisk til d. 24!!
  Kh Trine

 8. Hej igen…
  Tænkte, at du da lige trængte til en lille udfordring. Sådan til at komme i godt humør af og blive rask og alt muligt…
  Jeg har derfor tagget dig – og håber du har lyst til at være med :o)

  KH
  FP

 9. Hej Christina
  Åh så fin en pip-jule-kjole 🙂 Jeg kiggede godt på stoffet sidst jeg var i stof og stil, men bestemte at jeg havde RIGELIGT i vognen, så det måtte vente til næste gang. Det har jeg fortrudt mange gange!!

  Jeg har – på sidelinien – fulgt med på din blog lidt tid nu, og synes at nu måtte jeg hellere give mig til kende 🙂 Jeg har netop selv fået mig en blog, og synes det er sååå hyggeligt.

  Jeg har selv en pige på 14 mdr (og en dreng på 6 år), og det er mest til hende jeg syer, så din blog er meget inspirerende for mig at læse…også alt det der ikke lige har med syning at gøre, men bare har med livet (med børn) at gøre:-)

  Jeg håber du er blevet rask. Jeg er midt i den tur du forhåbentlig er ved at være igennem. Ingen stemme, hoste, snot og de vildeste halssmerter – ØV!!

  Mange hilsener
  Tina

 10. Jeg har linket til dig på min blog og sendt dig opgaven find min. 5 ting der er lilla i dit hjem, tag billeder og lad os se ; ) jeg håber du er med på legen og den må gerne sendes videre. Farven er lilla…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.