Forkælelse til mig!!

Det er lang tid siden, at jeg har lavet lidt lækkert til mig selv. Jeg har oftest alt for mange jern i ilden, når det drejer sig om tøj til pigerne, så at jeg har tankerne sporet ind til tøj til voksne, er lidt af en afstikker. Men fedt er det, at jeg har lavet noget, jeg virkelig er blevet glad for.
 
Dette her er 2. udgave af en A-formet nederdel. Den er lavet i sort mellemriflet fløjl, med anderledes og sprællet detalje. Jeg har syet et 2,5 cm bånd på siden af nederdelen og halvdelen af længden hænger og flavrer. Båndet er i Liberty, selvfølgelig. 🙂 Den lukkes i siden med lynlås.
(Hvis dine tanker bliver sporet ind på noget der minder om et fallos-symbol, så giv lige besked om det ikke? Så må jeg lave lidt om på “sprællet”!)
Pasformen er super, men jeg må erkende, at jeg har moslet lidt rundt med projektet. Mønstret har jeg tegnet og ændret i et par gange. Den 1. nederdel jeg fik lavet blev ret fin faktisk, desværre fik jeg målt forkert et sted, – den blev et nummer for stor. Jeg har den gabende over lænden, så billeder af den på, må vente til der er en, der er interesseret. Den er syet  op i mørkeblå babyfløjl og båndet er i lys olivengrøn med bomber.
Dette her billede er af den mrkeblå nederdel i str. M – selvom at det er svært at se farven.. ?! Interesseret i denne udgave? Send en mail.
Jeg vil så til slut IKKE fortælle om, hvor mange elendige billeder jeg har taget af mig selv og nederdelen. Jeg har været ved at kyle det ellers pisse dyre kamera ud af vinduet. Jeg har bare svært ved at stå model og tage billeder samtidigt.. – Jeg kunne selvfølgelig bare vente til Henrik kom hjem? Får I et indtryk af, hvad det er, jeg viser frem? Jeg håber det 🙂
Rigtig god onsdag til alle. C

4 thoughts on “Forkælelse til mig!!

  1. Jeg synes det er lækre nederdele 🙂

    Det første billede viser den meget fint, synes jeg – der hvor du har den på. Det ser ud som om den sidder rigtig godt!

    Det er ofte svært at vise noget ordentligt frem når det ligger ned, synes jeg. Men ellers må du have tålmodighed til manden kommer hjem, så han kan være fotografen 🙂

    Kh Tina 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.