Tagget i farveladeland

Jeg blev tagget i sidste uge x 3. Disse her er lidt sjove, så selvfølgelig er jeg med. Jeg blev tagget af Frau Putz og Rikke, som har udfordret mig til at tage billeder af ting i mit hjem i farverne lilla og orange.
Jeg tænker at slå to fluer med et smæk og blander farverne her.
Uundværlig charmeklud

Nødvendige

Ny hjemmestrikket vest i støvet lilla m. gule knapper – ren nostalgi.

Wall stickers fra Trendy stickers. Pæretræ m. sommerfugl.

Ny bolero fra BZR – støvet lilla..

Weleda produkter – bruger vi alle sammen. Denne her er en af farvoritterne

Jeg havde faktisk lidt i orange og i lilla alligevel. Jeg regnede ellers med black and white tema, da jeg åbnede for lågen i skabet. -De må vist hellere blive støvet lidt af. De er absolut ikke slidte.

Maries kunst i køkkenet. Jeg elsker det billede.. kan I gætte motivet af anden kendt kunstner? Find svar ved link i bunden af indlægget..

Mine tidligere farvorit bøger
Herold – vores tilbagevendende uhygge – i år har han drukket for meget snaps.

Jeg har nu endevendt mit hjem med kameraet og kunne tage evige billeder af lilla ting – jeg elsker lilla og ungernes tøj er i disse nuancer. Den orange er jeg blevet mere interesseret i i år faktisk.. Men det må være min veninde Maja´s fortjeneste. Hun elsker nemlig de klare farver.
Jeg vil faktisk undlade at sende udfordringen videre i denne omgang. Jeg gør det ikke for at være kedelig, men jeg aner snart ikke, hvem jeg skal tagge, da næste alle er i farvelade landet som jeg.
Og nu til svar på Marie´s inspirationskilde? Tryg her

5 thoughts on “Tagget i farveladeland

  1. Herligt med alle de farver, der bliver blogget om i Bloglandia i øjeblikket – men du har ret, det er nok ikke nemt at give den videre uden at ramme en, der har haft den mindst en gang før :o)
    To farver med et smæk! Det er da meget godt gået – og jeg kan godt forstå, at du er vild med det maleri. Herligt!
    God weekend!
    KH FP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.