Efterårsferie – totalt ynk – spring bare dette indlæg over..

Vi er lige kommet hjem efter et par dage på Langeland i det skønne sommerhus, som min svigerfar har. Vi har haft vejret med os og virkelig skullet hygge. Min sygdom trak ud – jeg endte op med en grum mellemørebetændelse og har nu idag afsluttet min pencilin kur. Jeg hader pencilin – især at mit tis stinker af det.. Kender I det?

Men kort fortalt har vi hygget os og været små-syge alle sammen. Marie har dog ikke været syg, men startede ferien ud med at være ked af det.
Hendes kanin Sander, som hun fik i fødselsdagsgave af sin grandfætter Anders i august, var desværre syg med knoglecancer. Henriks søster er dyrlæge og har forsøgt at lindre dens lidelse. Men næsebenet var noget forbenet, så dens tårekanal og her til sidst hulrummet i næsen var stoppet. Kaninen havde ondt til sidst. Men heldigvis var den glad og med enorm appetit. Dog var der ingen tvivl om, at Sander har det bedst nu, hvor han holder øje med Marie oppe i kanin Heaven…

Vi begravede ham ude under vores juletræ i haven. Hun fik sagt farvel på en rigtig god måde. Til foråret skal vi ud og finde en ny lille haremis. Det var hårdt for hende. Børn skal selvfølgelig også lære, at man ind i mellem mister. Men hold op, hvor er det synd og skam, at det gør ondt på de kære små!

Vi tog på Langeland dagen efter og glædede os til endelig at komme i sommerhus igen. Det var laaang tid siden sidst. Vi kom ned til sol og dejligt frisk vejr. Vi tændte op i den mega kolde hytte og gik en tur. Så kunne vi komme hjem til en varm kop te, digestive kiks og vores uldsokker.

Det lille hus ovenfor er altså ikke vores sommerhus 🙂 Selvom at kulden må have været den samme. Det var f… koldt da vi ankom.

Idylen med mølle og dam, Harry Potter på dvd og ilden i pejsen, endte da vi skulle i seng. Henrik fik uden advarsel et astma-anfald. Som aldrig har vist sig før? !Han har hevet og sledet efter vejret de sidste to dage. I nat fik han slet ikke sovet. Hvad der lige har tricket ham, kan vi kun gisne om. Formodentlig støv, som hører sig til i et gammelt sommerhus. Det er godt nok en skam, hvis det er noget der skal komme fast, hvis vi tager derned. Han skal sparkes en tur til lægen – det skal undersøges, om han pludselig har fået astma??

Derudover har Ida fået Trøske. Det har vi ikke prøvet før? Men hvide skjolder i hendes mund, var ikke at overse. Trøske-saft hjalp ikke og vi har nu gang i noget, der gerne skulle tage det.

Dét der er bemærkelsesværdigt er, at det hele falder ind over hinanden hos os pt. Jeg snakkede med min veninde idag og giver hende nok ret i, at vores imunforsvar gernerelt er helt i bund hos os alle. I hvertfald hos Ida, Henrik og jeg. Vi må indhente søvnen, så skal vi nok blive fit for fight igen. Hold kæft, hvor er jeg glad for, at jeg har taget de sidste ugers barsel nu – alligevel. Jeg havde knækket nakken, hvis jeg skulle starte op nu på mandag!!

Jeg må i helse butikken i morgen og købe et lager af c-vitamin og longo vital – er det ikke sådan noget, der opbygger ens imunforsvar og får rynker til at forsvinde?

Anyway – jeg kom tilbage til en masse mails og kommentarer. Tak for dem, det var rigtig sødt af jer at sende en hilsen med på vejen. Samtidigt er jeg blevet tagget 3 gange indenfor en uge. Jeg kan ikke love, at jeg får løst alle opgaver, men jeg har dem i tankerne… tak ellers piger 😉

Har ellers fanget en ny giveaway hos Mette, og den er hemmelig fra London..

One thought on “Efterårsferie – totalt ynk – spring bare dette indlæg over..

  1. Fy for søren da en masse uheldigheder der er væltet ind over jer og jeres ferie :-(( Jeg kan godt forstå du er MEGET glad for ikke at skulle starte på job lige nu. Men mellem alle de trælse episoder, så lyder det som om I har haft det hyggeligt :-))
    Tusind tak fordi du har været omkring min nye blog – det er så hyggeligt og dejligt, og jeg føler mig så vældig godt taget imod herinde i den forunderlige blogverden.

    Jeg glæder mig til at se nyt fra din hånd – når overskuddet melder sig. Først skal du vist sove 😉
    Kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.