What A Day !!!!

Jeg er en kæmpe klovn og er pt. så træt at mig selv, at jeg kunne kravle op og gemme mig i et af skabene til juletid. Da må jeg da være veludhvilet og frisk, så jeg kan samle trådene i min hverdag, så jeg ikke laver de brølere, som jeg har budt min familie og mig selv de sidste par dage..

Jeg tror, at jeg vil starte med i går. Jeg havde ellers haft en skøn dag, hvor jeg i timerne, hvor Ida sov i barnevognen, stod udenfor i solen og klippede stof til de nye klæder, som skal sættes til salg.
Jeg nåede en hel del og kunne afslutte med en kop kaffe på bænken og tænkte over, hvor dejlig en dag jeg havde haft.
Marie kom hjem fra skole med hendes veninde. De legede ude i haven med “Lauritz” – en grøn larve, de havde fundet på skolen.

Det hele var hyggeligt efter bogen, lige indtil jeg fandt ud af, at Iværksætter kurset startede kl. 17 og ikke 17.30, som jeg havde kalkuleret med. Turnado Ruth her fik i en fart samlet tropperne, revet pigerne ud af deres gode leg, pakket Ida i autostolen og bilen startet. Vi kørte veninden hjem og ringet til Henrik. Vi måtte bytte bil m. børnene i på Shell tanken, for at jeg kunne nå at komme til tiden. Det lykkedes det hele og jeg var drivvåd af sved, da jeg fik låst bilen i Forskerparken. – Dørene var låste – der var mennesketomt… Jeg var fuldstændig desorienteret. Jeg fik pakket papirerne ud – PIS FUSK MØGTIS – jeg var kommet en tirsdag for tidligt…
Jeg nåede da hjem til en mand, der bare grinede.. Jeg rasede endnu mere og var led over mit stresseri med ungerne.

Idag har været lidt af samme kaliber. Jeg skulle på vej hjem fra byen lige hurtig handle i Netto. Ida var temmelig sulten efter hendes besøg hos lægen. Efter en finger i hendes endetarm og en opfordring om, at skære ned på hendes mælk, måtte vi retur tjept igen. At jeg valgte at handle engangsvaskeklude lige på det tidspunkt var vovet..

Ida klarede da turen i indkøbsvognen med et smil.. Lige indtil jeg fik smækket varene og BILNØGLEN inde i bagagerummet. Pis, jeg stod med koldsved på P-pladsen foran fuckning Netto og var så ærgerlig.. Hvad f.. skulle jeg stille op? Gå 4 km hjem efter ekstra nøglen med Ida (9kg) i en autostol? Nej vel? Min mobil lå i bilen – og jeg er typen der ikke kan telefonnumrene i hovedet. Så kan jeg lære det!!! Ka´jeg sgu, Grrrrr..

Min redning fandt dog sted hos Højer Auto – som bosætter sig ved siden af Netto. Jeg ville låne en telefon, men de klarede at åbne min Corsa med lidt ufine metoder.

Hvad har jeg så lært af det? Jeg har lært, at gennemlæse mine papirer nærmere, at jeg skal være bedre til at bruge min kalender. Jeg har lært at åbne min bil med hjælp af et stykke ståltråd. Jeg har lært, at jeg bedst fungerer, når jeg har fået min nattesøvn. 2 måneder med afbrudt søvn affinder jeg mig ikke med…

Jeg fik dog udnyttet tiden idag.

En af mine Rappedikke hjelme blev færdig. Klar til at blive solgt ud af.
Kr. 229

Jeg laver den i størrelserne 3 mdr., 6 mdr., 1 år, 2 år og 3 år.

Jeg har syet den op i lilla, lavendelfarvede nuancer med et tuch af coral. Damen som har designet en del af disse metervarer, har virkelig fat i den lange ende. Jeg har flere designs undervejs i disse stoffer..

Hvis du ønsker hjelmen med stoffet byttet omkring, så øreklapperne f.eks. er coralfarvet, så spørg endelig ind til det. Jeg er med på det hele.

Men jeg sidder her og skriver dette indlæg sidder Ida og splitter en køkkenrulle ad. Jeg må vist hellere slutte her.

5 min. senere og en væltet kop kaffe… jeg ser VIRKELIG frem til et cafébesøg i aften, åndelig opbakning, en varm Latté og en krammer.

8 thoughts on “What A Day !!!!

 1. Hej Lene – prisen er 229 kr for den.. du skriver bare, hvis jeg skal i gang med at quilte 🙂 Lad os nu snart mødes ikke? Dog har vi altså sygdom i familien lige nu.. ret irriterende..

  Lis – tak for en dejlig aften igår.. Sikke tiden dog fløj afsted. Jeg ser frem til ny hygge snart..

  Hej Mette B – tusinde tak skal du da ellers have.. Jeg krydser fingre. 🙂

 2. Åh, sådanne dage kender vi alle. Selvom jeg har en veninde der påstår at der ikke er noget der hedder amme-hjerne, så er jeg ofte i tvivl, da jeg selv laver de mærkeligste ting, af og til. Mht. bilen, så har jeg selv været der, og må indrømme at jeg da finder det en smule bekymrende at der faktisk ikke skal mere til at bryde ind i en bil…

  Super sød hjelm! (som jeg først kunne se hvad var, på billede nr. 3….)

 3. Ej for pokker et par trælse dage, håber du har sundet dig lidt og måske på et tidspunkt kan grine af det – ligesom manden 🙂
  Hvor er hjelmen fin. Og med den lille søde Ida som model, tror jeg snart du får solgt en masse af dem 🙂

 4. Også kram herfra…. men uden latte.
  Det kan du da vist trænge til. Min kollegas kæreste havde lige lavet samme nummer som dig (i går), bare med den forskel, at babyen var låst inde i bilen!!!!!
  Tak for din søde omtale af de “ender” jeg har fat i 🙂 Jeg bliver virkelig glad når jeg hører nogen kan li’ det jeg laver.
  Din lille hjelm er super fin…..hvem der bare havde en baby at give den på.

  Kram fra
  Karen

 5. Frk Nobel – Lis nævnte forleden at man kan have ammehjerne op til 1/2 år efter man var stoppet (vist nok).. Men jeg tror ikke det er dét.. det er den søvn jeg ikke får, der er årsag til at jeg dummer mig sådan..

  Clemme – jeg kan godt grine af det nu, men igår var jeg ikke stolt af mig selv.. Jeg var bange for at vælte teen, da jeg var på café, bange for at køre gravide cyklister ned på vej hjem…. åhhh længe leve dyner, børn hos besteforældrene og nedrullede gardiner..

  Karen – Tro mig, jeg var virkelig også glad for, at Ida ikke sad inde bag ruden.. Det havde jeg aldrig tilgivet mig selv.. Og hvor ville det være skrækkeligt, når hun er så mor-glad, som hun er. Det ville have været en noget traumatisk oplevelse for hende.. Puha håber din venindes barn ikke var for ked af det..?
  Selv tak for at kunne få fat i sådan noget mums. Jeg har gang i mange klæder til pigerne i disse nuancer.. det er rigtig fint.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.