Retro i stor stil

Ida manglede lidt ekstra varmt til ørene. Vi har rigtig mange af de små bomulds hjelme fra joha. De er super gode, men holder desværre ikke vinden væk fra ørerne.

Jeg har derfor syet en ekstra hjelm til hende i en retro rest, som jeg har fået af Lis. Jeg er helt pjattet med stoffet og hjelmen er bare blevet så FLOT OG LÆKKER.

Siderne er syet i chambrey og lige det fedeste toush retro stof i midterstykket. Jeg har syet flonel inden i og vatteret huen. Den er god varm til det blæsende vejr. Den er derudover kantet med mørk lilla bånd, hvilket hænger godt sammen med farverne i midterstykket.

Ida´s hjelm kan laves i kun een udgave mere… Så det er med at være hurtig på tasterne herinde, hvis den ekstra skal være din..
———————————————————————————

Billedet herunder er en drengehjelm i enkle træt. Den er str 1. år og er derfor en smule for stor til Ida. Jeg har syet den op i marineblå babyfløjl og kantet med en lidt lysere blå.

Altså samme blå farve, som den cool stjerne som er syet op i en gammel dug fra Sødahl. Den er syet på akkurat samme måde som den øverste og er vinterklar.

Er den på vej til dig? Så send en mail. Denne udgave er som sagt en str. 1 år. Den laves fra 3 mdr. og op til 2. år.

Pris 229,-
Det er sørme nogle fede rester.. og sikke detaljer man kan putte på tøjet… !! Tak for det Lis.. 🙂

9 thoughts on “Retro i stor stil

 1. Såå mega fin… Får helt vildt mange associationer til billeder af mig selv i den alder..Gynther længe leve. det var min mors bibel. Hvis denne hers mønster da er derfra 🙂
  Måske man sku købe den anden til gravid bedste veninde!!
  Anyway tillløøøk med den 😀

 2. Skønne huer,- og skøn model. Hun er altså bare så sød og kær at se på.

  Ærgerligt at vi ikke skal have flere – hverken babyhuer eller babyer! Lidt babyskør er man vel altid 🙂

 3. Hep, et styk til min lille Bjørk. Kan slet ikke stå for den. Tusinde tak for de skøøønne nederdele. Jeg fik slet ikke fortalt, at jeg allerede har brugt dem vildt meget. Jeg har købt orange strømpebukser, der er perfekte til.
  Maja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.