Mit behov – dit behov

Det er altid rart, at man kan gøre andre mennesker glade. Specielt dem man holder af, dem man tilbringer mange timer med. Ind i mellem kan man komme til at gå på kompromis med egne behov af samme årsag.

Jeg har ringet til mit arbejde idag. Og bedt om at få forlænget min barsel.. den slutter ellers her d. 19. sep. Hvorefter jeg skulle holde 4 ugers ferie. Vi ville gemme 8 uger. Dog er jeg nødsaget til at tage dem nu alligevel. Jeg hænger ikke sammen – Dem som har fulgt lidt med her ved, at vi bøvler med en natteravn – gennem laaaang tid.

Jeg har lyttet til mit behov – mit alene. Det var svært.. jeg er ked af at måtte skuffe mine kollegaer. Dem jeg holder af. Jeg er ikke god til at give mig selv plads, hvis det er årsag til at andre f.eks. i dette tilfælde må regner med 1. og får noget 2.

Men jeg er lettet og glad for beslutningen.. Jeg ville have knækket nakken, hvis jeg var igang igen om lidt.. SUK

7 thoughts on “Mit behov – dit behov

 1. Flot beslutning! Nu er det jo trods alt dig selv og din familie, der kommer i første række – man kan godt være en engageret og pligtopfyldende medarbejder alligevel, og dine kolleger tilgir’ dig nok hurtigt 🙂

 2. Tror det er en rigtig god beslutning, selvom det er svært ikke at leve op ens eget ønske om at “please” andre… Jeg ved du ville have det endnu værre over ikke at være tilstrækkelig tilstede hverken på job eller hos din dejlige familie. Håber vi snart ses…
  Knus Maria

 3. Godt at du har lyttet til dig selv og dine egne behov! Det er vi kvinder ikke altid for gode til, men ind imellem er det altså det der skal til. Nyd den sidste barselstid 🙂
  Kh Ulla.

 4. Stor beslutning Way to go!

  Her stoppede nattebøvleriet, da Ruben var over et år, natamning blev cuttet cold turkey og far er nu primærputteperson.

  Han var lige vågen fredag nat pga dårlig mave, men ellers har der ingen nattefest været i flere måneder nu. Så skal jeg bare lære at gå lidt tidligere i seng…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.