Lykke i maven

Hvor ville jeg netop lige nu gerne dele ud til jer alle.. dele ud af min glæde i maven.


Ida sidder på gulvet og leger. Hun har nu siddet selv i over en time.. det har ikke været muligt rigtig rigtig længe.. Hun har været ked af det, Mor/hofte syg og ikke i humør til ret meget. Og jeg tror at jeg har fundet løsningen på problemet… Hvis nogen ikke ved, hvad Ida har bøvlet med længe, så lige en hurtig opdatering; kæmpehård mave, dagligt laktulose, zoneterapeut, ingen dyb nattesøvn (vågner 1. gang i timen – mindst). Den sidste tid har virkelig trukket tænder ud..

Jeg har dog erfaret, at Ida kommer nemmest af med alt det hårde ved at sidde på vores toilet. I noget knækket kropsholdning. Men det virker.. I stedet for at tømme sig halvt, kommet alt nu på een gang. Og sikke en befrielse for hende. Nu behøver hun ikke græde i smerte, fordi bleen holder fast på den lille grankogle, der skal ud.

Ida er nu i strålende humør og har de sidste tre dage være på toilettet. Tre dage i streg er ikke vanligt..

Jeg er så glad.. glad for at Ida er glad og at jeg har været en super Mor at finde på netop dén løsning. Jeg er så lykkelig over, at Ida ikke skal bøvle nær så meget mere..

Så håber vi bare at nattesøvnen snart også vender..

6 thoughts on “Lykke i maven

 1. Ej… jeg ser da også gravide overalt… Troede lige, at det var sådan en lykke i maven ;o)

  Men da også dejligt at høre, at Ida har det bedre. Det er aldrig sjovt med “pyldrede” unger. Både synd for barn og for mor/far, for ens overskud bliver totalt væk sådan noget står på igennem længere tid.
  Jeg håber nattesøvnen også vender til det bedre.

 2. Nette- hun har været i hopla hele dagen,.. Jeg er glad og træt… og endnu mere glad..

  Frau Putz – NEEEJ ikke gravid.. de rygter må du sgu ikke sætte igang her.. Jeg skal ikke have nummer tre før Ida sover igennem.. forhåbenlig snart..

  Clemme – tak smiler.. hun er bedårende når hun er glad.. desværre er der mange timer med kedafdethed.. håber seriøst det vender..

 3. Det er en skøn følelse når man har opfundet den dybe tallerken og gjort livet bedre for sit barn. Håber nattesøvn snart indfinder sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.