Krølle-tæmning

Jeg har efterhånden set utallige fede og alle forskellige udgaver af accessories til håret. Især hårbøjler er vist frem i utallige dejlige versioner. Marie og jeg har også i sommerferien lavet disse hårbøjler = kranie klemmer. Marie er super glad for sine, mine designede udgaver har jeg givet veninder i værtindegaver etc. Jeg ville ønske, at jeg selv kunne gå med dem, men jeg får sådan en knaldende hovedpine inden jeg får set mig om.. Dog har jeg et garn som krøller godt op, når jeg ikke glatter det.. Mit pandehår er på vej ned – generelt konstant i øjnene. Så jeg måtte finde en løsning. Og jeg måtte da også vise kreationer frem med yo yo detaljer..

En bukseelastik, et stykke stof, lidt rester og en yo yo maker.. Jeg må lave en masse mere.. Dem bliver jeg glad for. Jeg har haft den på hele dagen, jeg slap for en hård omgang kranio-sakral terapi.

Lige netop denne udgave laver jeg gerne på bestilling til 65 kr stk. Der vil komme andre udgaver ud til salg i retro stoffer inden længe..

11 thoughts on “Krølle-tæmning

 1. Hvor er den fed ! Du skal da lave en ordentlig bunke af dem – de bliver garanteret et hit 🙂

  Vi er i fuld gang med projekt pandehår her i husset. Mit er jo klippet nu, og i morgen skal Andrea have sit klippet. Ved snart ikke hvem af os der glæder sig mest til det 🙂

  Sorte rander…. Den skjuler du sgu godt ! Jeg glæder mig rigtig meget til at hilse på dig også, omme ved Trine.

  KH Maria.

  Ps: hvordan gik det ved lægen, med den lilles mave ?

 2. Jeg køber plastbøjler i panduro og betrækker med stof. De strammer ikke som mange andre kan. Hvis altså nogen sku ha lyst til at binde an med at lave sådan nogle…

 3. Kan du ikke vise billedet lidt tættere på. Jeg har lidt svært ved at se det ordentligt, selv om jeg har briller 😉
  Umiddelbart ser det rigtig godt ud. Jeg kan heller ikke så godt have hårbøjle på pga ovennævnte brille. Der er ikke plads til så meget bag ørerne..

  Signe

 4. Tak for de søde kommentarer.. jeg er også selv sikker på, at de bliver er hit herhjemme.. har de interesse, så skriv endelig en mail.. og jeg skal nok tage billederne lidt tættere på!! Den yo yo maker er vist en str medium… Det er en genial opfindelse… Kan kun anbefales at anskaffe sig.. Jeg tror vi går agurk i elastik og rester i weekenden..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.