Hot hot hot

Jeg må lige dele med jer, en kanon god opskrift på chili pasta.. Jeg elsker stærk mad og i perioder går jeg helt amok i denne her af slagsen.

Opskriften har jeg fået at en arbejdskollega, som på et splitsekund fik 60 medarbejdere til at spise chilipasta i kantinen, om det var til en gang salat, pizzasnegle eller en ostemad havde ingen betydning. Jeg har ikke haft glas af denne stående i laaaang tid, så jeg havde fuldstændig glemt, hvor god den er..

Opskriften giver et par færdige syltetøjsglas – mængden er enorm. Men tro mig – man bliver afhængig, så I skal nok få det spist.

ABDOUS CHILI

4. dl chili pulver – jeg bruger chili flager – det virker bedst her.
6 store dåser koncentreret tomatpuré
5 fed hvidløg
2 spsk sirup
2 spsk groft salt
30 kværn peber – (LOL)
½ l. vindruekærne olie
saft fra 1 citron

Altså – mængden af olie – der er jeg nok stået af for længst og halveret mængden. Det giver en mere fast pasta, som ikke ser for våd ud.

I skal virkelig prøve den – om ikke andet; så har jeg hørt, at stærk mad kan sætte fødsler igang?!

4 thoughts on “Hot hot hot

  1. Lyder sgu liiige som en opskrift for mig;)
    Eneste problem er, at jeg i forvejen spiser så stærk mad, at jeg nok skal have sprøjtet ren chili ind i årerne for at det virker, hahaha!

  2. Er hermed prøvet og den er VIRKELIG GOD!!
    Og den passede fint til vores mad i dag (kylling paneret i hasselnødder m. kartoffel-tortilla). Har allerede lovet min far (der sværger til alt med chili) at han kan få en smagsprøve i morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.