Gad vide om…

… jeg kan hoppe under dynen uden af blev grympy igen i aften?

Min dag har været så god. Og lige nu er der tændt op i pejsen, det rusker i træerne udenfor, jeg har løst min knude på Marie´s jakke, som jeg er ved at sy. Jeg er så rolig og afslappet.. og lad det endelig være ved det….

I går aftes, da vi var hoppet under dynen.. jeg hundefrøs.. jeg overvejede at gå i garagen efter vinterdynen – så er den virkelig slem. Jeg valgte dog, at lægge mig ind under Henrik´s dyne og ligge i ske. Noget der vist nok sker alt for sjældent… (og ikke flere kommentarer om det.)

Henrik kvitterede med at møje sig på maven af mig.
Man kan benævne det med mange navne.

 • En prut – er en almindelig højlydt een som ikke generer nogen.
 • En fis er sådan en min famor yndede at underholde med, som fik alle til at grine
 • En fims er en af samme, men bare en stinker.

Henrik slap en af de fæleste, som kunne snige sig gennem dyner og andet murværk. Og direkte på mit maveskind.. Jeg kan ikke finde et rette udtryg for sådan en grimmert.

Hold kæft hvor blev jeg altså gal.. Henrik faldt vist bare i søvn med et smil på læberne.

Lad mit humør være som nu – tak

4 thoughts on “Gad vide om…

 1. Whoaah-hahr-hahr…
  Nu kom jeg lige til at grine så meget, at der et øjeblik var fare for våde trusser…

  Hvad er det lige med mænd – og små tøser på 6 år??? Hvorfor???

  Husker min gamle Bedste, som kunne underholde alle børnebørnene med nogle enormt højlydte af slagsen. Hun havde en STOR (Nej!) ENORMT STOR bagdel. Måske det var forklaringen – ligesom operasangere med store maver…

  Håber Henrik forbarmer sig over dig og henter vinterdynen frem. Ellers må du vist spise noget kål, så du kan tage hævn :o)

 2. Frau Putz – Herhjemme har vi en pruthumor, som ingen kan forstå… Det er nok noget min far har serveret mig med modermælken.. har har absolut ingen hæmninger, hvad det angår.. han har plaget os altid med sine kropslyde.. ahhrrr og det gør så nu, at jeg kan blive edderspændt rasende, når Henrik laver sådan et nummer med mig.. men jeg kan så også vælte rundt af grin, når det er mig selv… (?)

  Vinterdynen fik jeg frem igår.. skønt altså.. jeg kan ikke få mig selv til at tage hævn.. ikke under en dyne.. det er absolut forbudt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.