Fredags lækkerier

Jeg modtog pakkepost idag fra Fru Sommer… Det er bare så lækkert.. Jeg har lidt en forkærlighed for retro og gamle ting. Jeg elsker retro stof, jeg elsker gamle design når jeg syr tøj. Så at Rikke har åbnet blog-butik er skønt.

I denne omgang har jeg købt en gammel kugleramme til Ida, en te-dåse.. og derudover havde Fru S sendt en lille ekstra gave med til pigerne. Pakket ind i Retro (Den gik lige i hjertet, griner).. Men Sigurds bjørnetime var så kærkommen en gave! Det sidste nummer “Nu sover alle børn og bjørne”, har tidligere været Maries yndlingssang..

Tak til Fru Sommer. -Jeg vender bestemt tilbage!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.