Fra Irritation til Eudaimoni

Det tirrer mig sådan, at jeg skal gøre ting så pletfrit og udadleligt. Det er klart noget jeg i mange år, burde have pillet navle efter og få ændret lidt på. Min perfektionisme. Det er der sikkert mange psykologer og terapeuter, der kan få spændende ting ud af.

En dag som i idag er bare et tydeligt bevist på, at jeg virkelig skal være tilfreds med mit gøremål, før jeg giver slip på det.

Jeg har siddet og arbejdet på en skjorte til Ida, som er magen til denne her. Dog ville jeg, at lukningen på skjorten skulle være foran i et af raglan ærmerne. Jeg blev færdig med den og den var ellers rigtig fin, med en kontrastknap til lukning. Men her var det, at det hele begyndte at mure og tirre i mig. Nej, det var ikke, hvad jeg havde forestillet mig. Så lige nu ligger der et projekt i str. 74 i det sødeste lavendel blomstrede stof, hvor jeg er ved at sprætte det meste op igen.

Jeg bliver så træt af mig selv, at jeg skal være så til punkt-og-prikke agtig. Skjorten var fin, som den var og anderledes, men en detalje jeg ikke ville lave igen. Jeg ville aldrig blive helt glad for at se Ida i den. Så hellere bruge en time eller to ekstra på den.

Kender I det? Eller er jeg den eneste derude, som starter forfra på en strikket trøje, hvis der er en tråd, der vender forkert? Er jeg den eneste, der bliver irriteret hvis trøjerne i skabet ikke ligger i række? Jeg kunne nævne mange ting, hvor jeg har lidt for mange fingre med i spillet.

AT JEG I DET HELE TAGET GIDER?

Jeg ved, at når jeg går sådan i petitesser, er det fordi at jeg har ting at tænke på. I dag har været dagen, hvor finans-medister-svinet har luret forbi, faktisk kl 7.34 i morges. Mere om det i et andet indlæg en af dagene, hvor “sagerne” bliver offentlig gjort.

———————————————————————

Eudaimoni

Men hvad der gør mig så fuld af eudaimoni (et anderledes og lækkert udtryk for glæde), er en sms fra Lis. Nu er mine sager officielt blevet salgsbare inde hos Karlssons Kludeskab.

Jeg er meget beæret over at få mulighed for at være en af dem, der fylder sager i hendes shop. Jeg har først for nyeligt mødt Lis og hun er en yderst snaksaglig, sød og imødekommende pige. Hendes engagement og lidenskab for design smitter virkelig af på een. Hun deler gerne ud af tutorials og fede finesser ala Libety Kugler, som for nyligt har været et hot emne her i blogland.

Denne her hjelm kommer på Karlssons kludeskab en af de nærmeste par dage

Min pointe er vel bare, at det gør mig glad, at kunne fortælle, at den anden kære quiltede hjelm lige nu ligger klar til salg derinde.. sammen med en masse andet guf, smock og hæklerier..

6 thoughts on “Fra Irritation til Eudaimoni

 1. Her ligger få ting på række men mange ting bliver lavet om 😉 Hvis jeg ikke er tilfreds med resultatet nyder jeg hellere processen én gang til og får noget, der ikke skal bagest i skabet. Stort tillykke med at dine skønne sager er kommet til salg! Go weekend – mvh Nina

 2. Sådan et møgsvin! Håber I får slagtet den gris rigtigt!

  Det der med perfektionisme kan jo være både godt og skidt. Jeg trives ret godt i rod, men lige præcis i skabe og skuffer kan jeg også flejne, hvis det ikke ligger klar til militærinspektion! Sytøj og strikketøj hmmm…når det kommer til strikketøj, så broderer jeg hellere noget værk ovenpå eller skjuler på anden vis. Er for doven til at trevle op;) Jeg får sjældent syet mig for langt ind i noget, før jeg opdager, det der ikke fungerer. Sker det, så bruger jeg det til at fore skabet med;)

  Og nu til den sjove part:D Jeg er simpelthen så GLAD for at du vil sælge dine underskønne og PERFEKTE kreationer hos mig! Fantastisk, hvad blogland kan føre til:)))
  Det var så hyggeligt at være på café og snakke – og ja, jeg har nok lidt svært ved at tøjle mundtøjet, hahaha:)

  Den fine blå hjelm er i øvrigt også at finde i shoppen nu.

 3. Jeg synes det er vidunderligt at læse om at mennesker fra blogland finder sammen ude i den fysiske verden, og tillykke med at få sådan en god opbakning og anerkendelse, jeg synes dine hjelme er rigtig fine.
  Venlig hilsen Rikke

 4. Jeg er helt vild med din baby hjelm. Jeg går selv rundt med en drøm en en lille ny, og den hjelm der ville da pynte til ethvert sæt tøj. Får man rabat hvis man også er en del af Karlssonskludeskab :p

 5. Hvor er det bare nogle lækre ting Christina:o) I sær dine hjelme er fede.. Kan godt være jeg blir “nødt til” at bestille sådan en :o) Mvh. Pernille (fra iværksætter kurset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.