Endelig færdig.

Jeg har nu siden juni været i gang med en lille strik sag. Det tager mig generelt ret lang tid at strikke. Jeg er ikke en af de ferme, der sidder og kugger fjerner samtidigt.. jeg lader dog som om. Jeg har da i hvertfald bildt Henrik ind, at jeg god kan følge med i en film eller sådan.. Og han tror på det.

Men denne her rigtig søde “Rasmilla” er endelig færdig.

Dog har det taget mig ekstra lang tid at blive færdig med denne produktion. Grunden til dette er, at Hverdags-junkien (alias hækle-mesteren) og jeg, vist nok i fællesskab fik snoet halsåbningen en gang, da jeg søgte hjælp til at få samlet og læst opskriften, da vi var til Blog-krea-træf hos Lis.

Trine, jeg har grint af det siden…

Efter mange timer og et næsten færdigt bagstykke, erfarede jeg, at Ida nok ikke ville nyde en krølle omkring den manglende hals. Jeg måtte starte forfra.. Jeg er nemlig en Umulius til at trævle op i et hulmønster.. Så de mange timer måtte jeg bare gøre om igen.

Jeg har for et par dage siden været forbi Nette´s blog og faldt over hendes udgave af “Rasmilla”. Gå lige en tur forbi hendes side og tjek den i flotte forskellige farver.

7 thoughts on “Endelig færdig.

 1. Yikes, den slags brølere er det lige før man bør give sig selv en kvajebajer for 😀 Men hvor er den bare blevet fin, nu hvor den er færdig 🙂

 2. Nå, Christina, din er nu da også blevet rigtig flot. Den rolige lilla farve til en stille pige? 😀
  Godt du fik vendt bærestykket rigtigt, det er nok ikke lige den overgang, man skal være kommet til, når man strikker til tv. …. Eller snak og kaffe. 🙂

 3. Clemme – Øl og strik får jeg slet ikke til at mulighed til at forene.. men sådan en af slagsen er helt i vinkel..

  Lis – Ida bliver ikke sat i den forløbigt.. jeg er nemlig heller ikke god til uldvask… alt kommer i vaskemaskinen.. Hun er fuld af snot og grønt slim i disse dag…

  Trine – He he

  Nette – Jeg har egentlig ikke tænkt så meget over farven Lilla i forhold til min datters temperement.. så skulle den vist have været gul ???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.