Eftersommer og Retro

Det har været sådan en rar dag idag. Jeg har nydt at være ude. Vores dage herhjemme ligner meget hinanden, når nu vores nætter går i pendulfart frem og tilbage mellem Ida´s seng og vores. Jeg prøver normalt at indhente lidt energi, når Ida sover formiddagslur for så derefter at være lidt mere frisk, til Marie kommer hjem tidligt efter skole. Jeg flavrer ikke omkring, som dengang Marie var spæd. Det har jeg slet ikke energien til. Tænk hvad jeg dog ikke slæbte Marie med til. Jeg var konstant på farten… Men denne gang er tingene anderledes. At jeg var afsted idag var som at spise en pakke Gerimax. Jeg kom væk hjemme fra, fik snakket med en sød pige, som jeg lærer bedre og bedre at kende. Muligvis kan der være grobund for et godt venskab. Vi fik drukket kaffe, snakket, kigget på strækmærker (dem vil jeg aldrig kunne slå – det var vildt), vi fik pillet lidt metervarer og snakket noget mere. Tiden fløj afsted og jeg glæder mig allerede til næste torsdag, hvor vi skal ses.

—————————————————————-

Så har jeg ellers fået taget de sidste billeder af de nye efterårs smækbukser. De er syet op i babyfløjl med applikationer af blomstret bomuld. De er virkelig blevet skønne. Disse to kollektions-prøver er allerede taget i brug.

De fåes i str. 3-6 mdr, 6 mdr, 1 år, 2 år, 3 år og 4 år.
Pris. 359,-


Det kan være utrolig svært at tage billeder af Ida, så man kan se bukserne fra sin rette vinkel, så hun sidder og hopper, lægger sig på maven og flavrer med sine arme. Ginen her gør en kæmpe forskel, når der skal tages billeder. Den fik afprøvet idag. Sådan en må jeg bare eje…!


Buksemodellen har en rigtig god pasform. Den er lidt slimfit – uden at være tight. Jeg sad hos Zoneterapeuten i sidste uge, hvor Ida havde de lavendelfarvede på (Øverst). Da var der en dame der spurgte om det nu var moderne, at der var svej i buksebenene igen? Der er ikke svaj vil jeg sige, men benene er lige. Applikationerne er tilføjet, som vores forældrer i 70´erne ville have gjort det.


De kan købes på her eller hos Karlssonskludeskab.dk

11 thoughts on “Eftersommer og Retro

 1. Nu var jeg jo så heldig, at få lov at gramse på bukserne og selvom billederne blev fine, så er de jo bare så meget lækrere i virkeligheden.

  Og så er jeg helt pjattet med den lille marcipangris. SKØN unge!!! Vi bliver perleveninder, jeg kan mærke det:)

  Jeg glæder mig også til det bliver torsdag igen – selvom vi ikke fik så meget fra hånden, så var det alligevel en tempodag, som du skriver.
  Jeg har dog fået syet sengetøjet til Ida, så lidt er der da sket:)

 2. Det er en kanon model det her. Ida har haft 5 par af dem i forskellige udgaver… Jeg tror aldrig jeg bliver træt af dem.. Jeg ved udemærket godt, at modellen er godt brugt, men den er også det værd absolut.. jeg kan se et billede af mig selv i børnehaven med selv-klippet hår og brune bukser m. applikationer.. totalt fedt..

  Maria – forstår godt din datter.. Min marie har været der.. heldigvis er det moderne med posebukser i 1. klasse – så jeg kan godt være mere med her også!

  Julie – du vender bare tilbage – jeg laver gerne et par da.. 🙂 Og du vil blive afhængig.. det er en god forretning for mig 🙂

  Nina: jeg har fatisk mentalt gang i et par drenge smækbukser – som jeg vil starte på i næste uge.. så hold øje.. jeg har lidt seje planer med dem… Derudover tænker jeg lidt retro skjorte til drengene.. Men det kommer løbende.. når man har piger, så kommer ideerne poppende op konstant… men jeg ved at jeg skal have mere gang i det til drengene.. og det kommer snart..

  Lis – marcipangrisen var vist også betaget af dig.. Og alle dine dimser og dutter.. rent slaraffenland hos dig.. jeg er ved at gøre klar til en ny omgang syhalløj jeg kan have med torsdag.. Glæder mig..

  Pia Louise – lilla er også bare fyldt på hylderne herhjemme i øjeblikket.. jeg går helt amok… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.