AV for h…..

Jeg håber sgu fanden dæleme snart, at det ændrer sig.. Vi gør alt, hvad læger og sundhedsplejersker foreskriver.. Ekstra vand, fiber, lactulose, sveskemos og minimalt gluten. Men alligevel kommer det ud med smerte. Jeg har sådan lyst til at brrrøøøle
FUCK FUCK FUCK..
Igen kontakt med lægen mandag…

16 thoughts on “AV for h…..

 1. Åh, Christina! Jeg håber sådan I snart kan få/finde et svar på miseren, så lille Ida kan få lov at få det rart igen.
  Man får jo helt ondt i hjertet af at se de billeder. Kan slet ikke forestille mig, hvordan det så må være, at være hendes MOR!

 2. Var lige forbi din blog og snuse – sikke fine ting du laver….og så så jeg lille idas lidelser. Prøv movicol. Det købes på apoteket og bruges også på børneafdelingen. Har selv brugt det i en periode til min ene datter. Det er ikke vanedannende men det virker bare!
  Hilsen Pernille (sygeplejerske på neo.børneafd. og syfreak 🙂

 3. Nette – det SKAL snart løse sig..!!
  Pernille – velkommen til og tusinde mange tak 🙂 Ang. movicol så skal det ordineres til så små! Og min læge er i gang med en udelukkelsesmetode, inden vi bliver sendt videre til special afdeling for børn med tarm problemer.

  Ulla og Lene og Clemme – det virker nok lidt bisart at vise disse billeder frem, men hold op hvor er det frustrerende. Jeg måtte simpelthen bare UD MED DET! Vi er i sysemet og igang med en proces – men hvor går det langsomt, når man bare gerne vil fri hende fra problemet.. SUK

 4. Jeg håber at I snart finder en løsning, det er bare ikke til at holde ud. Min datter har haft det på samme måde og vi fandt ud af at hun ikke kan tåle laktulose = mælkesukker. Prøv at snakke med jeres læge om det. Winnie

 5. Stakkels lille pus..
  Da jeg var i hjemmeplejen, som selvf. er en lidt anden alder end din lille skat, der brugte vi både laktulose og movicol..
  Men ofte hjalp det at få de ældre til at spise et par kiwier eller frisk annanas, der er noget enzym i frugten der er kraftigt nedbrydende, så det blev nemmere at komme af med det der nu ikke rigtig kan komme ud..
  Måske det kunne hjælpe…

 6. Lille pus….
  Håber det snart bliver bedre…
  Kan anbefale et par små-ting:
  Ingen mælkeprodukter!
  Kranio-sakralterapi
  Og hørfrø…
  En teske hørfrø , som man kommer kogende vand over og så lader stå og trække en time eller to og så blander man det i maden. Brugte det til Alma og det hjalp!
  Gerne et par gange om dagen…

  Så lidt cykleri med benene og massage på maven og sukkervand…. Men det har du sikkert allerede prøvet.

 7. Tak for jeres kommentarer alle sammen.. det er dejligt, at I tænker og føler med os. Vi skal til læge i morgen og jeg regner med at vil snart bliver sendt videre i systemet.. Vi har efterhånden prøvet alt! Dog ikke de hørfrø.. så den giver jeg lige en chance.. men cykleri, massage, mindre mælk end vanligt, åhh ja.. derudad… Tak for de gode råd ellers.. Smiler.. træt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.