Uhla la

I mandags gik jeg jo model for Sabbat. Og hold da op hvor var det en euforiserende oplevelse. De sommerfugle i maven og tankerne om de undskyldninger, jeg kunne diske op med – for at UNDGÅ at deltage, har slet ikke været nødvendige.

Jeg mødte ind hos Marie kl 17. Marie er pigen, der stod for showet. Designeren bag tøjet, Sanne, var hjemme på Barsel og havde desværre ikke mulighed for at deltage.

Marie har sørget for alle detaljer og har virkelig givet alt hvad den kunne trække. Jeg vil bruge lidt tid på at give hende ros med på vejen. Den pige er simpelthen så dygtig!!! Jeg fatter ikke, hvordan hun fik sådan et show på benene..ALENE. Der var styr på gården, musikken, små gaver til kunderne og et sortiment at tøj, som bare blev leveret så lækker.. – Det skal jeg jo sige!! Ej, det var så gennemført. Så Sanne kan kun være stolt at hendes kollega!!!

Jeg mødte ind hos frisøren først. Vi skulle kopiere looket fra 60´erne. Og gerne nærme os Twikky´s udtryk. Twikky er var en af de mest berømte fotomodeller i 1960’erne. Hendes store øjne og drengede udseende gjorde hende til den ideelle fotomodel for den tid. At hun grundlage det totale anoretiske udtryk, bør vist også nævnes.

Vores frisurer og makeup var lagt ud fra den stil. Det var kæmpefedt at blive dullet op, få lagt make up og få kunstige øjenvipper på. Ikke at jeg nød at bære dem, men hvor var det sjovt.

Min oplevelse i mandags var en ordentlig vitamin indsprøjtning. Jeg følte mig lækker, – en kvinde som bare havde styr på alt. Noget jeg i lang tid ikke har fornemmet i mig selv. Jeg er jo bare en træt mor.. (?)

Jeg kan kun anbefale det til alle piger, som jeg selv.. Mødre… For f… hvor skal vi gøre lidt mere for os selv, i stedet for kun at mærke os selv gennem vores børn. Vi bør mødes nogle tøser, tage i wellness center, tage på et lille makeup kursus, få en manicure eller ansigtsbehandling. I det hel taget; Gøre lidt mere, som får os til at føle os mere feminine og levende.
Jeg forventer ikke, at I er enige med mig. Jeg kan jo kun tale for mig selv. Men hold fast, hvor jeg virkelig nød at være mig!!!
UPDATE: Kollektionen er for øvrigt fantastisk… Det bør ses og mærkes og tages på!!

7 thoughts on “Uhla la

 1. Hej Rikke
  Tak for din hilsen. Der er bestemt ikke meget pædagog-ble-om-hovedet-stil over dig….tværtimod. Du er ligefrem SMUK på de billeder fra showet.
  Ja, jeg laver jule og boligkataloget hos Stof og Stil, og bestemmer dermed også hvad der skal laves af stoffet, og være på billederne.
  Dejligt at høre du synes om mit arbejde.

  Karen

 2. Hej Karen – tusinde mange tak for komplimentet… det kan jeg leve højt på længe.. tro mig..
  Igen – dit job må være så fedt!!!
  PS – jeg hedder Christina, griner

  Pernille – det var en super skøn oplevelse… det vil jeg vildt gerne igen.. og så skide være med at jeg var ved at skvatte i de høje hæle på brostenene..

 3. Åh hvor har du ret – vi burde forkæle os selv lidt mere…og jeg vil sige jeg tænker ofte på det, har sågar 2 stk gavekort til wellness liggende….men hvornår er det lige jeg skal få det brugt?? Mellem ble-skift nr. 99, rengøring, afhentning, madlavning, badning, putning….og jeg kunne blive ved. I kender det alle sammen….men måske de ting ville være mere overkommelige, hvis vi kom afsted og blev “dullet” lidt op??? Det er da et forsøg værd…
  Også lige et tillykke med at du gjorde det!!! SEJT! Og ja du er da for lækker! 🙂

 4. Hej Frk. Nobel.. Sig mig lige en gang – “Kan du så komme afsted?” Men jeg ved udemærket godt, hvor svært det er at komme ud af hullet.. Når man er færdig med de ting, som nu er vigtige for at familiehjulet spinner, ja så er man sgu træt.. Men det virker altså at komme afsted..!!

  Trine og Marina tusinde mange tak…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.