Mis Mijau

Min veninde Maja fødte lille Bjørk forrige mandag. Jeg var på besøg i fredag, hvor jeg så den sødeste lille pige. Som ligner alle de 4 andre i familien; alt afhængigt hvilket ansigtsudtryk hun laver. Gaber hun ser jeg Jacob, rynker hun næse er det Freja – eller nej Ronja.. Hun skifter konstant udtryk og pigerne træde frem hos hende.. Hun er noget af det kæreste..

Med hendes to store søstre og de altfavnende forældre er hun en noget heldig kartoffel..

Marie valgte stof til en lille sommerkjole til Bjørk. Som hun valgte at kalde Mis Mijau….

Jeg kan slet ikke forestille mig, at Ida har været så lille, som lille Bjørk er nu.. Det går bare så stærkt..

Jeg synes alle mine veninder får børn.. og piger… Maria fødte lille pigen (de har vist stadig ikke fundet ud af hendes navn??? Eller?) Måske det blev en Asta Marie? Hun var nu også noget så kær. Hun fik selvfølgelig noget hjemme syet tøj. Desværre bev der ikke taget billeder af det. Måske jeg får nogle tilsendt, når hun passer det… I hope so

Tillykke til jer alle…

8 thoughts on “Mis Mijau

 1. Herlige med veninder som føder børn, der kan vokse op og blive gode legekammerater.
  Alle mine veninder har også tøser – så Andreas er meget ofte den eneste “hane” i hønsegården… eller på prinsesseslottet. Da han var mindre var han også prinsesse, men nu er han så den stærke Ridder, der redder dem – eller hund… :o)

 2. Det er da sjovt. På Fejø er der også meget stor overvægt af piger, men jeg troede at det var et lokalt fænomen. Kjolen er fuldstændigt bedårende.

 3. Hos mig får “alle” tøse-piger første gang, og 2.gang får vi (indtil videre) knægte…så det passer også fint, mht. legekammerater. Undtagen i svigerfamilien, der er der kun knægte, så der er min tøs, den eneste tøsepige…..
  Kjolen er SÅ kær!!! Godt valgt, Marie:-)

 4. Jeg synes faktisk at der er rigtig mange piger generelt.. Jeg læste lige idag, at varme, stramme bukser sank sædkvaliteten og drenge svømmerne.. men at kaffe og rødt kød var en positiv faktor for drengene.. Mon det passer?

  Men det er ok her hos os… jeg er bedst til at finde på nye design til pigerne.. hvis jeg laver drenge tøj bliver det næsten altid det samme…. Hmmm…. tak for roserne

 5. Hvor er den sød kjolen.

  Tænkte jeg skulle se at få svaret dig på dit spørgsmål ved mig, ang min bluse.
  Jeg har selv lavet mønsteret. Fuldstændig enkelt, hvor forstykke og bagstykke overlapper hinanden en smule i sammensyningen på skulderen. Ærmerne har jeg lavet lidt ekstra store, sådan et jeg kunne lave et enkelt læg på skuldertoppen. Det kombineret med elastik i både ærmegab og halsudskæring gjorde blusen lidt mere feminin synes jeg (selvom stoffet i sig selv jo ER feminint).
  Ta for rosen.

  KH Maria.

 6. Jacob spiser jo ikke kød, så der kan vel være noget om snakken 😉
  Tusinde tak for den smukke kjole og de smukke ord om os. Du pynter i vores liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.