Konto i minus

Bemærk mine rander under øjnene

Jeg er drænet.. drænet for alt hvad der hedder energi og overskud.

Ida dræner mig. Manglende søvn dræner mig. Manglene frie hofter dræner mig. Og hvor det piner mig, at det åbenbart ikke kun er mig, der har det sådan….

Ida sover ikke godt om natten. Hun vågner hver time fra kl 23 og natten ud. Jeg er oppe mellem 10-15 gange om natten. Jeg sover ikke om dagen; JEG HAR BRUG FOR AT MÆRKE AT JEG ER ALENE….

Ida vil gerne sidde på mine hofter konstant. Hun vil ikke sidde selv på gulvet og lege. Jeg kan ikke stå ved siden af og f.eks. tømme opvaskemaskine. Jeg skal ligge på hende, vi skal være i konstant berøring. De sidste 3 uger har været præget af denne uro.

Og det hele handler måske om, at Ida vil en masse, men ikke KAN endnu? Eller er det den konstante hårde mave, der bøvler (om natten) eller mon der er tænder på vej??? Jeg aner ikke, hvad det er, der sker i øjeblikket. Og det er skide hamrende synd for hende.

MEN HOLD FAST HVOR ER DET HÅRDT. For lille mig.

Jeg magter ingenting pt. Igår kammede jeg over og stod totalt børnebarnlig og ville køre min vej… Tror mest jeg bare havde brug for et kram… frustrationene over at være i minus konstant er så svære at tackle. Jeg har dårlig samvittighed… Jeg er træt…

Jeg har bestilt tid til en zoneterapeut. Der er en guru her i Odense, som er berygtet for sin kompetence med små børn.. SÅ tirsdag vil jeg forhåbenlig få en smule afklaring.

13 thoughts on “Konto i minus

 1. Å ja det er bare så hårdt. Jeg kender det godt og man bliver som du skriver HELT drænet for energi. I det mindste er du så klog at erkender det og gør lidt ved det, så klog har jeg ikke altid været før det var for sent.

  Masser af kærlige sensommerkram fra Fejø. Jeg håber du får lov at sove fem kvarter i timen for det hjælper.

 2. Jeg tror der er mange der har det ligesom dig…desværre. Jeg er selv godt træt, men pigerne er ved at være store (og det hjælper) men der er altid lige lidt for meget jeg bare vil.
  Tak for hilsen på min blog. Skønt at jeg lige fik set din fine blog…
  Karen

 3. Hej Marina – TAK MANGE GANGE for dit kram.. Det er så rart at vide, at jeg ikke er alene om de frustrationer.. der er så meget forskel på min store datter og lille Ida her. Så er jeg så overrasket over, hvor HÅRDT det egentlig kan være.. jeg ville ønske mig, at have tre unger og en vanvittig stor favn.. men lige nu føler jeg mig så afstumpet og i minus-overskud-varm mor.. Det er en dum ulidelig følelse…. Så tak for dine ord.
  Jeg kæmper videre, med et lille smil på læben..

  Hej Karen.. ej tak for besøg og dine søde ord.. Jeg har lige købt PIP GOG stoffet som du har lavet (?) Jeg er helt pjattet med det.. Stoffet med de turkise fugle… Det er så lækkert mange af stofferne og især lavendel/lilla farverne..

  Måske jeg skal sætte mine ambitioner ned? – Som marina skriver 5 kvarter i timen.. hvor ville det være skønt..

 4. Puha søde det er en hård omgang…
  Glæder mig til vi skal ses næste fredag så må kan vi få snakket lidt.

  Kan godt forstå det er hårdt med Ida og det trækker tænder ud på moar!
  Brumme må aflaste lidt ind i mellem ikk?

  Tror også zone kan være en god ting både for dig og for Ida. Hvis ikke har jeg nummer på en meget god mand 🙂 Du siger bare til…..
  Glæder mig til at se dig og til at snakke!
  Knuser Lene

 5. Pernille – jeg håber virkelig at du har ret…

  Lene – jeg tror nu det er den samme mand, vi har gang i.. ham i Dalum.. Henrik er kommet der i mange år med fodboldskader ( han kan mere end bare zoeterapi)..
  Tro mig – Henrik tager over konstant.. kan næsten ikke forlange mere af ham… 🙂

  Jeg glæder mig også til næste fredag igen.. Det bliver godt at ses og snakke.. Knus C

 6. Uhhh, det lyder bare hårdt. Kan rigtigt godt huske det fra da min Emma var lille.Nu er hun 6 år, og det har aftaget.:-)
  Set i bakspejlet,er det vel også noget med at de små kan mærke vores stemning.
  Jeg prøver selv at tænke overskud(ved godt et det faktisk er umuligt, når man er hamrende dødtræt).
  Tror at det er rigtigt godt med Zoneterapeuten,Det kan give ro ;-). Er selv zoneterapeut. Og hvis han er go, så hjælper det. Ingen tvivl der.
  Jeg ønsker dig alt muligt ro ind til da. ;-)Tirsdag er snart

 7. SUK – hvor dejligt at høre, at det vil virke.. jeg er ret opsitiv overfor det, så jeg håber virkelig, at det giver lidt nattero og mere smil på lille pigens læber. Idag har det været så skøn og glad en dag..

  Jeg tror du har ret i, at de kan mærke ens overskud og mangel på samme.. det er egentlig en lidt dum ring at køre rundt i…

  og tak – ro – jeg må hellere slukke nu.. klokken er mange.. smiler.. jeg kan ikke se, hvem du er? Er du hemmelig? Griner..

 8. Nej Ham jeg kender hedder “barfod” og bor i ryslinge:-)
  Spændt på at hører hvordan det gik??
  Også med modeshowet men regner med du lige sender en sms?

  Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.