Tumling i høje hæle

Hvad har jeg dog sagt ja til..

Jeg var inde i en af mine yndlingsbutikker for uger siden. Sabbat i Overgade i Odense. Butikken var flyttet fra Nedergade til Overgade og det måtte jeg ind og kommentere på.. Inden jeg fik set mig om, blev jeg fanget som “model” i deres modeshow, som er nu på mandag. Tiden nærmer sig med hastige skridt og i overmorgen skal jeg ind at prøve tøj.

Hvad der har fået dem til at vælge netop mig, kan jeg ikke præcist svare på. Jeg er jo en lille py (165 cm høj) og er så genert og ydmyg, så jeg nærmes går i et med den grå farve, som siver ud af bilers udstødning..

Jeg elsker Sannes butik. Hun er forholdsvis ny designer i Odense. Hun har så meget anderledes på hylderne og jeg kan gå helt amok til tider. Jeg fik hendes retro taske i fødselsdagsgave for 1 år siden og den er allerede ved at blive slidt op inden i.

Kom og tjek modeshowet på mandag. Tilmelding er dog nødvendig, da der trækkes lod om gaver bagefter. Men send en mail her til Sabbat og meld dig til. Butikken åbnes efter show.

Jeg er pisse hamrende nervøs. Jeg er egentlig slet ikke så glad for at være i centrum. Så jeg fatter slet ikke at jeg har sagt ja. Deres argument var at de søgte piger, som aldrig havde gjort sådan noget her før. – Jeg blev beæret i minuttet og sagde ja.
De skulle bare vide.. Min forlegenhed, kluntet-hed og min enorme skidte holdning, kan jeg med sikkerthed ikke kamuflere. .. og så kan jeg ikke gå i sko med hæl …. shit…og vi skal gå på brosten. Det kan kun gå helt galt..

Måske du skulle kigge forbi og få dig et billigt grin???
UP DATE : Der er gaver til ALLE tilmeldte

9 thoughts on “Tumling i høje hæle

 1. Måske du skulle tage endnu et kig på dig selv, gik du i et med tapetet, havde de ikke set dig 🙂
  Jeg ville være hamrede nervøs inden sådan et show, men ro på og træk vejret dybt, det bliver sikkert supergodt, og jeg glæder mig til at høre mere 🙂

 2. Uhh det lyder virkelig spændende, måske skulle lille pigen og jeg tage barnevognen og spadsere op og kigge på dig? Hvilket tidspunkt er det? Knus Maria

 3. Hej Pernille – siger man ikke at den værste kritikker er een selv? Sådan har jeg det da ind i mellem.. Og ja – jeg er hamrende nervøs, har dårlig mave, men synes nu alligevel, at det bliver sjovt!!!

  Maria – du skal da bestemt kigge forbi.. men husk at melde dig til.. der er gaver til ALLE…Mener det er kl 20… Men skriver senere idag.. skal have prøvet tøjet kl 17 .

 4. uhh spændende, vil se om jeg kan få det passet ind med Asta-Marie. Melder mig til imorgen, hvordan var tøjet? Glæder mig allerede… Knus og tanker fra Maria

 5. Hej Katharina – jeg har ikke gennemført endnu… griner.. og jeg tror ikke at jeg kommer til at nyde det… griner.. men der skal sgu tages billeder.. helt sikkert!!!! Hvis jeg tør at vise dem frem.. VI SKAL HAVE KUNSTIGE ØJENVIPPER PÅ.-.. HALLO – er det ikke kun noget teens har på pt???

 6. Hej Clemme, det var igår jeg var afsted.. og det var skide sjovt.. desværre gik mit kamera død… så jeg venter på billeder, så jeg kan lave et indlæg derom… det skal deles… jeg nød det virkelig..

 7. Og du så fantastisk ud… Det var virkelig en oplevelse, skønt at se dig i den rolle også:-) Knus Maria (Og ja det er blevet en lille Asta-Marie:-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.