Dejlig søndag

Vi har haft en fantastisk søndag.. Ida har haft nogle dage, hvor hun bare har været så glad og trivelig.. Det måtte jeg lige dele – ovenpå alle disse frustrationer og søvnløse nætter.

Min dag startede med med en times spinning. Det er lang lang tid siden, at jeg har haft min puls oppe. Og det kunne mærkes.. Jeg var ved at dø undervejs. Puha suppe, steg og isen fra 90´års fødslesdagen igår var på retur mange gange. Jeg gennemførte med snyd. Men hold fast hvor er jeg stolt af mig selv!

Senere tog vi ind til Centrum og hørte gospel. Jeg har tidligere sunget i Nardus og har veninde og ven i koret stadig, så jeg skulle ind og høre dem. Hele familien i hopla og afsted.

Marie og jeg sad på trapperne i første omgang og havde fint udsyn til de mange sangere. Jeg sad og forklarede om sangenes indhold. Jesus – jeg elsker dig.
Marie undrede sig lidt over, at de sang netop dét. “Jammen, Jesus og Josephine er jo bare en film, Moar”…

Tja, du har egentlig ret Marie, men der er mere i det.. den tager vi senere. Den havde jeg ikke lige tid og lyst til at løse lige netop dér..

Hvor var de ellers fantastisk gode. Der var så meget dynamik og liv på scenen. Og deres lyd var lækker. Jeg måtte fælde en lille tåre på et tidspunkt. Jeg savner det egentlig lidt..

Vi gik tilbage igen for at finde Henrik og Ida. De stod i skyggen, da Ida gerne skulle have sovet. Men hallelujah hvor var hun i hopla. Hun sad ved vores fødder, -ja på jorden ALENE. Og pillede efter papir og cigaretskodder (?).. Jubii, jeg tog tid på det.. 5 minutter og smask beskidte strømper.. Tralla laaaaa

Jeg var glad – Marie møgsur på et splitsekund. Hun stod jo pludselig og kunne ikke se noget . Henrik kunne ikke have hende på ryggen – og det var det eneste hun ville. Godt så, der røg den gode stemning af h…. til. Det sure løg ind i mellem, altså.. Hun er kun 7… det ender galt. Totalt uligevægtig som sin mor. Det ene øjeblik glad det næste sur og tvær…

Her står hun i sin sommerkjole, som jeg syede til hende for længe siden. Den blev dog ikke vist frem mens hun har den på.. Og på billedet er hun møgsur. Så jeg tog billedet da hun stod med ryggen til.

Hjemme igen kl 18 – glad igen.

Vi blev enig om, at vi ville spise aftensmad inde i byen, så vi fandt Café Gertrud og placerede os. Og larmede og svinede. Men vi hyggede os. Jeg har ikke haft så god en dag længe.

Marie og jeg – glade og tilfredse og meget latterlige på billeder…


Ida med hendes aftensmad. Grøntsagsmos – hun eeelskeeer det.. I øjeblikket er det umuligt at give hende mad. Hun laver helikopter arme og siger pruttelyde, så maden flyver om ørerne på os. Men det er så morsomt.

Jeg prøvede at fange hende i NUET… Jeg bliver så rørt, mit hjerte hopper slag over og jeg har svært ved at sige noget, når Ida er sådan i humør. De sidste uger har været så svære for hende. At se hende i det her humør gør mig så lykkelig.. Jeg er ikke længere træt…

Jeg sidder nu i sengen – Henrik er ude at se fodbold. Pigerne sover. Jeg har sidder her i sengen siden kl 20. Med mit kamera og overført billeder, min computer, en pose matardormix og mit strikketøj.

Nu vil jeg sige godnat og tusinde tak for alle jeres søde og opmuntrende kommentarer de sidste par dage. Det har givet mig lidt smil på læberne, hvor timerne har været hårde.

6 thoughts on “Dejlig søndag

 1. Skønt at se, at minus på overskudskontoen kan blive vendt til plus. Ind imellem er det disse små glimt af gode dage, der kan gøre det hele udholdeligt.
  Jeg tror ikke, at du er den eneste, der har lyst til at stikke af fra det hele. Jeg har i hvert fald selv flere gange haft lyst til at pakke en taske, lægge en seddel “Jeg har det godt. Kommer snart tilbage” og så tage et par dage væk hjemmefra.
  Bare en lille bid af den “alene”-følelse jeg ind imellem SAVNER så meget. Et sted uden larm. Med en god bog/et strikketøj og en plade chokolade – og den uundværlige kaffe :o)

  Jeg håber zoneterapien hjælper – og så er jeg lige nødt til at spørge, om du har fået checket Idas ører hos lægen??? Det kan nemlig sagtens være øreproblemer, der holder hende vågen om natten – også selv om hun måske ikke er forkølet lige nu.

  Ha’ en god mandag.

 2. Hej Frau Putz – 🙂
  Jeg fik Ida´s ører tjekket i forbindelse med sygdom for nogle uger siden. Og der var intet at se.. men jeg har ladet mig fortælle, at der sagtens kan være væske i ørerne, selvom at hun ikke umiddelbart havde ørepine.. Det fandt en bekendt ud af, da hun var til zoneterapi med deres dreng.. Han sov nemlig heller ikke og lægen kunne ikke finde noget. Det kunne en zoneterapeut og ørelægen kunne bekræfte at der var væske som generede.. Så jeg er meget spændt på, hvad han siger i morgen..
  Og god mandag lige tilbage.. 🙂 Og prop dig nu ikke for meget i figner.. tror det giver dårlig mave..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.