Rooibos te..

I går købte jeg mig en Rooibos te. Jeg har længe tænkt på, at jeg drak for meget kaffe.. Så sund skulle jeg blive med en ægte afrikansk Rooibos te.

Jo tak, jeg har prøvet Rooibus te før. En med karamel smag.. den var cremet og lækker.. men eftersmagen var udefinerbar.. Jeg kunne ikke finde ud af, om jeg kunne lide den eller ej. Det har jeg så fundet ud af nu – nej – Rooibus er bare ikke min kop te. Jeg har fundet eftersmagen.. Jeg synes at fornemme noget gammel fisk.. Så her sidder jeg og søber i Rooibus te m. mælk og sukker. Og har nogent der ligner en råden Gubbi mellem tænderne.. Så ikke mere akvarievand til mig tak…

Kender du en rigtig god te? Jeg har en lang hippi te periode drukket kvæde i spandevis, så nu skal jeg prøve noget nyt..

7 thoughts on “Rooibos te..

 1. Hej med dig
  Jeg drikker en rigtig god te, der hedder Sommernatsdrøm….andre har rost den hos mig, der ellers laver dårlig te(ligesom nogle ikke kan finde ud af at koge et æg, du ved…)
  Den er købt hos AROMA i Ringsted og er beskrevet som en sød og fyldig te med tydelig frugtsmag. Det er en sort te (det SKAL det være, hvis du spørger mig!), med 20 % grøn te blandet i samt tørrede frugtstykker og solsikkeblomst, hvad det så end skal gøre godt for 😉 Men godt smager den 🙂 Hilsen FruGosch

 2. PS: Jeg kan kun lide den RENE roubous te, ikke diverse afarter med tilsatte ting i med dertilhørende meget underlige eftersmage. OG: Jeg har også tidligere drukket kvæde-te i lange baner…
  🙂 FruGosch

 3. Fru Grosh, vi har en god te-butik i odense.. et par stykker faktisk.. måske de kender til den Sommernatsdrøm? Den vil jeg faktisk gerne prøve.. Men der er nu lidt langt til Ringsted, hvis de ikke har..
  Kvæden er super lækker, men jeg er blevet lidt træt af den efterhånden.. min far fik også og har stadig kvæde flip.. så jeg får så rigeligt.. 🙂

  Kan man fucke up i en te? Kan sagtens smadre et æg, men te? 🙂

  Hej Katharina – grøn te med rabarber… Det lyder sundt og rart.. jeg må veksle..
  Tænk at en te kan være så træls i smagen som rooibos… og alle snakker så fint om den…??

 4. Jeg er stor-forbruger af Tante T’s urte-theer.
  Lige nu drikker jeg især Cool Ginger (ingefær. mint, lakridsrod (tror jeg)). Den er god kold og varm.
  Skærsommernatsdrøm er også god. Lakrids og mynte.
  Rengørings theen er ikke den mest velsmagende, men effektiv.
  Mate er god med lidt sukker, og giver en masse energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.