Mums i lange baner

Eller rettere Liberty i lange baner.. Jeg har shoppet Liberty igen. Alt for meget Liberty. Først og fremmest skulle jeg sy denne her Smockdragt til Kimmie,

Jeg har leget lidt med mit nye kamera 🙂

i dette her stof: Tana Lawn – Strawberry Thief Grøn

Den faldt i god jord hos pigen, der i lang tid har ønsket sig en buksedragt 🙂 Det glæder mig meget!!! Og det er dælme blevet en kanon dragt. Jeg fik tilsendt dette her billede i dag.. Kimmie ser rigtig sød ud i sin nye klæder 🙂

Tak for billedet, Vicky

5 thoughts on “Mums i lange baner

 1. Smukt arbejde. Du skulle næsten lave noget sådan at folk kan bestille hos dig? Evt en egen hjemmeside med muligheder folk kan bestille hos dig som du så kan sy for dem. Selvf. med løn+ omkostninger.. en ide??

 2. Hej Christina.
  Hvor er din nye side altså blevet hyggelig 🙂
  Ja er hun ikke skøn i sin nye dragt, den er blevet et hit og hun havde den allerede på i går (damen er hurtig)hun sidder her ved siden af og jeg skulle hilse dig og sige mange tak.
  Kh Vicky.

 3. Hej Maria, jeg ville gerne min egen hjemmeside med salg… jeg prøver mig lidt frem i ny og næ for at mærke, om der kunne komme flow i salg, for så ville jeg bestemt overveje det!!! Så det er absolut en god idé.. jeg har det temmelig meget i tankerne.. 🙂

  Hej Vicky, du må hilse igen da! Dejligt hun bruger den!! Min datter er selv utrolig glad for dem hun har!!

 4. Hej Maria, den blev rigtig fin, Pigen blev rigtig glad for den – hun er dog ikke min 🙂
  Smock – håber det er på mode igen næste år.. nemt og super lækkert at bære…. MUMS

  Kh Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.