Lidt mere smock – i baby størrelse.

Gad vide hvornår jeg bliver træt af den smock effekt? Alt hvad jeg har fingrene i af stof, bliver med smock detaljer.

Den dag Ida lå syg, sov hun det meste af dagen. Jeg fik syet mig et par posebukser i lilla seersucker. Det har jeg efterhånden brugt mange gange, netop det stof. -Jeg synes, det er så behageligt at have på!

Men af en udsalgsrest i stof 2000 fik jeg syet disse her posebukser til Ida. Hun vokser hurtigt ud af sit tøj i øjeblikket, så jeg har måtte tage tilløb til at få syet en masse par bukser til hende. Det første par blev disse her i det fine blomstrede tynde bomuld. De er lette her i sommervarmen.

De er utrolig kære.

Bukserne på! Prøv at overse elastikkerne.. 🙂 Bukserne er rigtig fine.

Ida kan for øvrigt selv snart side. Ind i mellem vælter hun. Hun kigger lige så fornærmet på mig, som om at det er mig, der har puffet til hende.

Ida er frisk igen – dog med en noget træls hoste. Humøret er højt på hende. Undtagen om natten. Det har været nogle hårde uger. Hun ligger uroligt, taber sutten, viser tegn på sult, spiser dog alligevel intet. Henrik og jeg er mega trætte i øjeblikket.
Jeg tror, at der er tænder på vej. – Jeg håber i hvertfald, at det kan være dét, der forstyrer hendes nattesøvn. Hosten tager ikke fat om natten, så det er ikke det?!
Åhh, ja – det bliver i det hele taget godt, når vi kan sove igennem uden at skulle op.

8 thoughts on “Lidt mere smock – i baby størrelse.

  1. Hej Maria, 🙂 Jeg syr rigtig meget..der går ikke mange dage uden at jeg lige piller, klipper eller sætter nåle i stof.. og disse her bukser ER for lækre.. i pasformen!!!

  2. De er så fine de bukser:-) Glæder mig til at komme på besøg i næste uge, og se lille pigen sidde helt selv:0) Hold op hvor bliver hun bare stor meget hurtigt… Kram Maria

  3. Jeg vil så gerne vide – hvordan syr du kantebånd på – det er så pænt, har du en speciel trykfod eller rir du det fast eller hvordan bæiver det så flot?
    KH
    Maja

  4. Hej Maja ? Jeg kan ikke helt se, hvem du er? Din profil er vist ikke offentlig..?
    Når jeg syr kantebånd på, gør jeg det som oftest på maskinen, med almindelig trykfod.. på mine rundinger ved feks smækbukser — der kommer et indlæg snart med mine nye smækbukser!! Der har jeg riet rundt i de svære rundinger først.. men når det sker på maskinen er det med tungen lige i munden… Tjek mit indlæg en af dagene.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.