Jeg viser lige lidt nyt hjemmekrea frem

Ida´s vinter sag blev færdig i går.. endelig.. Jeg har syet den ud fra Elsebeth Gynthers jakke-model. Det er en rigtig god pasform og den lukker fint til i halsen.
Det tog tid at få syet de kantebånd på i hånden.. Her er udfaldet.. Knapperne må jeg betrække og sætte på, når hun passer den.. Håber hun løber lidt af kurverne af sig, når hun får bevæget sig omkring..

12 thoughts on “Jeg viser lige lidt nyt hjemmekrea frem

 1. Den er superflot. Og de der kurver, de forsvinder lynhurtigt 🙂

  Elisabeth Gynthers bog er også rigtig anvendelig, selvom jeg får lidt for meget tilbageblik på min blomsterbørnede barndom og min kæreste direkte hader den.
  Da jeg spurgte hvad han lige havde med en sybog at gøre i sin barndom, karikerede han prompte sin mor og sagde “Se Anders en fin ny vest med blomster og røde kantebånd”… til ham altså.. Nogle af 70’ernes børn, har tydeligt fået mén af alt det unisex og flowerpower 🙂

 2. Clemme – du er da så super til at strikke.. og masser af det, kan jeg se… men det er en af grundene til, at jeg er begyndt at sy.. min tålmodighed er nok ikke helt til strik… selvom at jeg har gang i nogle skrik/hækle projekter 🙂 Det er nogle fede designs til de små.. og jeg er så retro mindet…pt..

  Pernille – griner, jeg mindes også de brune smækbukser, det hjemmeklippede hår og træskoene.. og jeg er så besat af det i øjeblikket.. Apropos vest.. jeg har ide om at lave en vest til mine piger i meget skrappe farver og med peacetegn på ryggen.. LOL – måske det er bedre til mig – men jeg synes det kunne være så cool…. -men hvis jeg havde drenge måtte jeg nok styre mig lidt.. forstår virkelig godt Anders.. 🙂

  Syslerier – tak!!!

  Trine – den blev sgu god! Der er detaljer, jeg nok ikke ville tage med, hvis jeg skulle sy den igen… Der ville jeg lave mønstret om .. og denne detalje kunne jeg godt selv, tror jeg.. men mener stadig du bør overveje mønstre-kursus… Jeg er den første der melder mig til…

 3. Det er sjovt som tingene vender tilbage, jeg synes veste med peacetegn på ryggen lyder supercool.
  Jeg tror desværre stakkels Anders har været udsat for lidt af hvert, måske fordi de er tre drenge – ingen piger 🙂

 4. Wauw – er helt vild med den jakke (og med alt andet jeg har fået set so far på din side). Jeg har fluks bestilt bogen med mønstre fra Elsebet Gynter….jeg må se om jeg kan kreere bare i nærheden af dine flotte ting:-)

  Mange hilsener fra Mette (er glad for at jeg faldt over din blog)

 5. Hej Christina
  Faldt lige over din blog (Det er jo en lille verden, her i Bloglandia) – og her kommer jeg garanteret tilbage :o)

  Sikke en skøn jakke. Jeg er vild med dine applikationer på lillepigens tøj. Det er super sødt.
  Jeg har selv lavet vest til Emilie, dog ikke med Peace-tegn, men med hendes navn applikeret på, hvilket var ret populært.
  Glæder mig til at se dit resultat :o)

  God weekend. KH FP

 6. Hej Frau Putz..
  Jeg synes det er fedt at “møde” så mange piger med samme tendenser og interesser som jeg selv.. velkommen til…
  Tak for din kommentar. jeg er så vild med applikationer.. og Elsebeth Gynthers tøj… kan blive ved og ved.. må vist lige tjekke din blog om du har vesten på??? Vh Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.