Hvad der rører mig dybt

er denne her roman om 2 menneskers skæbne.

Det er en bog som I absolut bør overveje, hvis der skal tænkes, føles og muligvis fældes tårer. Ikke at jeg søger ked-af-det-heden, men denne her bog gør mig sgu en forskel. Jeg var ikke blot en læser – men jeg var en flue på væggen hele vejen igennem. Det gjorde mig en forskal at læse denne her bog blandt andet fordi at venskabet var i fokus mellem to mennesker som i andre sammenhænge ikke havde en chance for at blomstre.

Og deres skæbne vil jeg slet slet ikke kommentere på.. LÆS DEN..

Apropos venskaber.. Jeg er så småt ved at gøre mig klar til en weekend i København. Jeg skal besøge min veninde. Min første weekend uden at have Ida nær. Det skræmmer mig lidt, egentlig. Kan jeg undvære hende fra lørdag til søndag? Vil jeg ligge søvnløs om natten og mangle de utallige vandreture ind til hendes seng?
Og dog – jeg glæder mig enormt til at se Luz – hendes kæmpe snakketøj og hendes glade sind… Det er ikke tit vi ses eller snakker – tiden flyder afsted – især her hos os, hvor lille putte er snørret fast om livet på os. Alligevel gør afstand eller manglende opkald ingen forskel.. Ikke spor overhovedet.

Og sådan er det velsagtens også her i denne blog-verden.. Der lægges vel også ind i mellem frø til nye venskaber der? Jeg synes, at det er lidt fascinerende, at man pludselig får lov til at titte ind i folks lille verden.. tak for at I vil dele.

4 thoughts on “Hvad der rører mig dybt

 1. Hej Katharina – det er så hyggeligt at kigge andres blogge igennem og igen – møde nye mennesker med samme interesse og mani som een selv 🙂 Velkommen til.. og tak!!!

  Vh Christina

 2. Hej Christina.
  Tak for sidst hos Louise. Det var en super fed aften, skønt selskab og pragtfuld mad.
  Jeg er stadig ret vild med den buksedragt, det var lidt sjovt at se mig udstillet i den på din hjemmeside, men det skræmmer mig ikke.
  Sig til hvis du kan producerer en eller 2 til mig, gerne også en sort i noget stof som ikke krøller. Sender dig lige min mailadresse: psykosus@gmail.com.
  Knus fra Susanne

 3. Hej Susanne, jeg har lige sendt dig en mail 🙂

  Ja det var en super dag hos Luz.. Håber hun inviterer igen og på en dag, hvor hun ikke skal på job.. 🙂
  Du må hilse Michelle… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.