Forevigelse af gode minder og stunder…

Jeg fik det!!! Mit nye kamera.. nu skal der leges og prøves af.. Jeg har længe ønsket mig et nyt.. mit lille digetalkamera får skudt masser af billeder af, og halvdelen sorteret fra, når jeg har været igennem dem..
Tak Mor

4 thoughts on “Forevigelse af gode minder og stunder…

  1. Hej Pernille.. velkommen til for øvrigt.. rigtig fin blog du har… og tak.. har lige tjekket dine billeder.. du må da også arbejde godt med et spejlrefleks? Tager jeg fejl? Jeg har selv boet i Rødovre en årrække.. 🙂

  2. JAAA ikke? Jeg har siddet med manual de sidste par dage og prøvet mig frem.. glæder mig meget til at se forskellen når jeg får lagt billederne ind på computeren … tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.