Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
En god portion dejlig dag.. |

En god portion dejlig dag..

Sidder her i det aller fjerneste hjørne af stuen og kigger ud på den sene aftensol, som lige får lov til at titte frem bag alle de mørke regnvejrs skyer, som har dækket den nu ellers klare himmel.. Jeg tænker på, hvor dejlig en dag jeg har haft idag.. Og hvor glædeligt at det har været at genetablere kontakten med en længe savnet veninde.

Vi har ikke set hinanden i et par år, desværre grundet dumme uenigheder og forskelligheder, trods det at vi ligner hinanden enormt meget. Vores møde idag gav mig en sådan reminder om, at det sgu er dumt at lade ting, så dyrebart som venskaber, løbe ud i sandet, især hvis det for en er værdifuldt. Jeg tager klart min andel i den situation, som opstod, og hvor kan jeg dog idag mærke, at jeg har været forkert på den.. Har det været en for for stolthed eller lignende, der har holdt mig tilbage? – Eller er det bare dumhed.. -jeg hælder nok mest til sidstnævnte. Jeg har sgu været dum.

Jeg vil nu bare glæde mig til de timer af fortrolige snakke og sjove stunder som vil komme.

3 thoughts on “En god portion dejlig dag..

  1. Søde hvor er det hyggeligt at følge med i den Blog inde i mellem- vi ses simpelthen for lidt…
    Min tid den løber dagligt fra mig og det er rigtig frustrerende men hvad gør man dog for at stoppe den lidt ind imellem så man kan lave noget af alt det man savner? Jeg savner at se dig;.)
    knuser Lene p

  2. Hej Lene, og hvor er det dejligt at du skriver på min blog.. det betyder jo, at du følger lidt med.. tro mig, jeg savner også at se dig.. vi ses alt for lidt.. tænkte faktisk på dig, da jeg stod i bade, griner.. gad vide om du snart gav en kop kaffe..Jeg kommer gerne ned og tage proppen med 🙂
    Knuser tilbage.. 🙂

  3. Jeg tænker også tit på, at min tid flyver afsted og at det ofte er familien der stjæler den portion overkud jeg har.. Jeg savner også ufattelig meget, at have tiden til mere og mange.. heldigvis er Henrik god til at sparke mig afsted.. lad os ses snart, Søde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.