Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Den fedeste ferie – All inklusive |

Den fedeste ferie – All inklusive

Forrige fredag var vi hjemme igen efter en dejlig tur til Kreta. Jeg har samlet lidt stemning frem fra turen. Der var 165 billeder at vælge i mellem, så det har være umuligt at finde alt frem.

Alberte og Marie netop ankommet til hotellet og hurtigt i bikinien.. Skal vi snart til poolen? Vi er klar med badeluffer, solbriller og solcreme…

Ida havde vi også med ved poolen. Vi sad for det meste i skyggen under en parasol, så hvis vi er solbrændte nu, er det nok mest den dejlige forrige uge hjemme i DK. Ida klarede varmen fint. Så længe hun bare havde sin ble på og intet andet. Jeg kunne nu også godt droppe hendes sommertøj! Det var umuligt at krænge hende i. Solcremen lagde sig som et fint ekstra lag på huden, så tøjet hang simpelthen i. Og det gør det så ikke bedre, at hun har elastikker overalt, der i forvejen får alt tøj til at hænge fast..

Se bare selv her.. Rynke mås – eller appelsin mås..

I vandet kom hun.. og hun elskede det.. Ligesom Marie.. Marie så vi slet ikke på hele ferien.. Hun lå i poolen konstant..

Jubii, det er for sjovt Mor.. Hop hop hop

Marie med konstant røde øjne af klor. Men for søren det smil sad fast på hende..

Far og Ida mærker vandet igen.. Det er for spændende..

Lidt stemning fra Chania. Det ser sgu ikke for godt ud med de fadøl og ungerne omkring os. Det har været ren druk-ferie – det kunne i hvertfald godt se sådan ud. Griner..

Min dejlige mand

Stemning fra Chania

Stemning igen

Det er simpelthen sådan en smuk by. Kunne blive ved med de billeder.. Vand, gamle bygninger, turister, blomster, liv og glade dage.

Vores hotel
Man kan sige meget om “All Inklusive”, at det er lidt Hr og Fru Hakkebøf agtigt. Men det var en succes. Vi kunne spise os propmætte og der var alt hvad man kunne tænke sig. Dog kunne vi voksne desværre ikke gå amok i isen.. det var for børnene. Men I drømmer ikke om, hvor meget mad der var – og drikkelse..
Ida med pomfrit

Møs

Røde øjne igen – og lidt trøst fra Mor.. ..

… Marie slog nemlig sin fod..

Men det bedste
var
blomsterne..
Tjek lige hawaii planterne her.. jeg har to stående i stuen herhjemme. Ville have sat billeder ind af dem også. Det er nogle forhutlede planter i forhold til disse her..
Og hvad med mine hortensia´er. De kan ikke hamle op med det syn vi stod op til hver morgen uden for vores dør.. Det var for smukt. Desværre kan billeder ikke altid gengive alt..

Det var en dejlig ferie. Vi fik virkelig slappet af, sovet længe. Ja Ida vågnede mellem kl 8 og 8.30. Så ind i mellem måtte vi være hurtige hvis vi skulle nå morgenmaden. Kan man forlange mere?
Aftenerne nød vi udenfor med vores venner. Det har været så dejligt.

8 thoughts on “Den fedeste ferie – All inklusive

 1. Nej, hvor ser det dejligt ud – og det er jeg slet ikke ked af, for vi tager nemlig til Chania på mandag. 🙂 Sjovt, ik? Nå, vores hotel er vist lidt mere beskedent ud end jeres – det ser godt nok rart ud! Dejligt med klorøjne, brune tæer og lækker mad. Uhhhh, jeg glæder mig! 😉

 2. Ej hvor sjovt Astrid.. jeg er altså lidt overbevist om, at vores veje krydses på et tidspunkt 🙂 Rigtig rigtig god tur ven, det bliver så fedt for jer.. håber I slipper for rystelser.. vi var lige kommet hjem, da der var jordskælv… Afsted med jer.. og god sommer…

 3. Det lyder som en virkelig skøn ferie. Jeg får helt lyst til at prøve pakkekonceptet af selv.

  Det kan være jeg skal starte en ferieopsparing til næste års sommerferie allerede nu.

 4. Det vækker minder at læse det her indlæg – vi havde en dejlig familieferie på selvsamme hotel i september sidste år. Jeg var højgravid, og vi nød altså også All Inclusive – uanset om nogen må mene at det er Hr. og Fru Hakkebøf 🙂
  Tak for kigget 🙂

 5. Hej Mette Marie, jeg kan klart anbefale det til os fler-børns-familier. Det er ren afslapning uden at skulle tænke på at handle ind eller vælge restaurent – det kan være håbløst, når man rejser flere par 🙂 Og ingen venten for ungerne.. det var så fedt.. det tror jeg, at vi vælger igen..

  Hej Monica – velkommen til.. Jeg kan forestille mig, at det er en super løsning når man er gravid.. du har det hele inden for en overkommelig rækkevidde og man kan bare ligge i en solseng med poolen ved sin side med en god bog.. Jeg synes det var et super hotel.. med god underholdning for børnene og ja også os voksne kunne piskes igennem vand aerobic, vand polo og div underholdning..

  Vh Christina

 6. Uh, ja, det vækker virkelig minder. Hvis det er hr og fru hakkebøf med all inklusive, så stik mig en hakkedreng med det hele! Vi skal også til Kreta i år. Igen. For 3. gang….
  Vi er smaskforelskede i øen og kan åbenbart ikke få nok. Vi lejer bil og kører øen tynd. Masser af naturoplevelser undervejs og smukke strande.
  Jeg har været gravid alle de gange vi har været der, så minderne derfra er fyldt med romantik:)

  ahhhhhh, Kreta:)

 7. Hej Lis,
  Ja det er et hit med Kreta hos os også.. Det er anden gang vi er der.. første gang var jeg også gravid.. Vi fandt jo ud af, at vi kunne komme afsted her fra Odense. Det kunne ikke være nemmere. At vi så selv skal tage kufferterne af vognen, griner vi kun af 🙂 I år havde vi dog aller h… masse med.. Klapvogn i box og to kufferter.. ej en masse..
  Men den dejligste tur.. 🙂 Jeg gør det gerne igen.. Rigtig god tur til jer alle 4 ½ 🙂

 8. Ja, man har pludselig brug for mere end tandbørste og bikini, når de små væsner skal med:)

  Overvejer stadig, om vi kan undvære klapvognen…

  Og tak – jeg er sikker på, at turen bliver god igen;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.