Hængemule

Sikke to dage vi har haft herhjemme, Ida og jeg. Jeg er en smule træt idag og er så glad for, at det er fridag for Hr. Skovgaard i morgen. 🙂

Ida har brugt sine vågne timer på min arm. Hun har egentlig været i rigtig godt humør, men hun har været noget så gal på mig, hvis jeg overvejede, at hun skulle lege på sit tæppe. Har hun ligget blot tre minutter, galpede hun vredt op i vejret og kiggede på mig med underlæben skudt frem.
Normalt vil hun gerne ligge og dimse med sine ting, men åbenbart ikke når det hedder onsdag og torsdag – i denne uge.

Jeg ved ikke om det er en Mor´ting, men jeg bliver virkelig stresset af hendes brok.. Jeg kan knap nok tisse færdig uden hun ligger foran mig på tæppet og klukker. Griner, det er simpelthed så mærkeligt med de prutter. Jeg undrer mig godt nok lidt over, hvorfor det lige er sådan i øjeblikket.

Jeg har en vag idé om, at det måske er gummerne, der driller. Hun får nogle flip hvor alt, der er i hænderne, bliver voldet på hendes gummer.

Selv os skal hun gnaske i. Her står Henrik for skud.

Til afveksling har lille musen hængt i en slynge hos mig det meste af eftermiddagen. Det er altså en genial opfindelse!! Dette er en hotsling.. Den er rigtig god.. men kan nok ikke rumme Ida ret meget længere…

Igår sad jeg på madrassen i stuen og syede lidt bolde i hånden. Jeg blev lidt inspireret af Marie´s geomag. Jeg sad og skulle samle hendes stumper som lå på gulvet og tænkte, at det kunne være fedt at sy nogle bolde til begge piger.


Ida er meget begejstret for dem. Men absolut ikke når de triller væk fra hende. Det er dog måske en ting der motiverer hende for lidt ekstra bevægelse, når hun skal lære at kravle på et tidspunkt.

I boldene har jeg kommet nogle store bjæller i, som jeg fandt i Panduro. Dem skal jeg bestemt lave en masse af. Igen kommer jeg til bunds i stofresterne. Og så er de kære og dekorative. En kurv med dem, ville være så lækkert for ungerne.. Måske skulle jeg droppe bjæller i bare nogle af dem. 🙂

8 thoughts on “Hængemule

 1. Hvor er hun sød, din lille næseangriber. Mon babyer praler indbyrdes i mødregruppen, om hvor mange næser de har nakket? Jeg bliver nemlig også angrebet.

  Det er så fedt med slynger, når man lige skal nå et eller andet på en hængemuledag. Jeg har en del efterhånden. Det var sådan en interesse, der blev til en hobby, der blev til en besættelse.

 2. Hej Mette,
  Jeg har en af de der “ringslynger” købt hos filabel.. Kender du dem? Hvad er din farvorit? Jeg tænker nemlig om der er nogen, der er nemmere at sætte ungerne i? Den er ellers super den jeg har, men Ida er jo en lille tyk pige, så det er lidt svært med pladsen efterhånden.. vil du anbefale en? Og har du selv syet nogen? Tænker om man ikke kan dét?

 3. Ja, de er lige til at sy selv. Jeg kan stærkt anbefale mei tai. Den er nem at bruge både på maven og på ryggen, nu hvor hun er så stærk, at hun kan sidde selv:

  Her er vejledninger på dansk: http://slyngebarn.amandur.dk/forum/showthread.php?t=11822

  Og en på norsk, der ser god ud: http://tettinntil.no/forumet/showthread.php?t=58306

  Om man har brug for klappen til hovedstøtte er afhængig af om barnet tit falder i søvn i slyngen.

  Jeg er også glad for ringslynger. Jeg bedst lide den skulder der hedder “fanned”:

  http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/shoulders.html

  Og den der hedder “pleated” Her er en rigtig god vejledning til pleated:

  http://slyngebarn.amandur.dk/forum/showpost.php?p=443213&postcount=6

  Jeg kan ike huske om man skal have en profil, for at se billederne på slyngebarn, men det er ganske ufarligt og spamfrit at oprette sig derinde.

  Vikler er også rigtig gode, men de skal være vævede på en bestemt måde for at være gode, så det kan ikke syes selv med godt resultat.

 4. Ajhhh Mette Marie, super mange tak for den kæmpe motiverende kommentar.. jeg har lige kigget alle links´ne igennem og nogle var ikke nemme at gennemskue, men den nemme: http://slyngebarn.amandur.dk/forum/showpost.php?p=443213&postcount=6 , var nem og gennemskuelig i vejledningen og billederne ikke mindst.. den tror jeg måske, at jeg vil prøve.. Kan man sy mei tai? Den fandt jeg ikke just?! Men jeg er slet ikke færdig med at kigge siderne igennem. Jeg skal lige finde anvisningerne om hvordan de bruges… Du har et billede af Ruben?, hvor han er i slynge på din ryg…er det mei tai? Jeg er super taknemmelig for din hjælp 🙂

 5. Hej igen igen Mette Marie – jeg har været inde og kigge på de forskellige slynger på slyngebarn. Altså nogen Mei tai har ikke hovedstøtte? Er det bedst? Ida kan ikke helt sidde selv.. er den så god for hende? er der en bestemt vægt eller alder til brugen af denne? Er en ringslynge derfor bedst nu? Jeg tænker at sy selv nemlig.. det skal da prøves.. har du syet nogen selv? Der er en dame på ts som sælger mønster på mei tai – men uden hovedstøtte??? Mange spørgsmål igen.. Har du syet en masse? Ville super gerne se billeder 🙂

 6. 🙂

  Super link du har sendt.. tak..
  Jeg ved ikke, hvad der er sat i gang i mig, men jeg er gået helt slynge-agurk.. jeg må ud i butikkerne og købe noget stof, så jeg kan prøve at sy dem.. jeg tror faktisk at jeg vil sy både en ringslynge og meitai.. Jeg fik skrevet forkert i mit indlæg ang min egen slynge.. det er en “hotsling”… hvis du ikke allerede kender den, kan du tjekke ud her:
  http://www.hotslings.com/baby_slings/everyday_collection

  De er rigtig gode.. men man kan desværre ikke justere i størrelsen.. Lidt et problem med en lille buttet pige..
  Endnu engang takker…

 7. Jamen, det er min store fornøjelse, når flere får lyst til at bære (endnu mere) i slynge.

  Jeg gik også helt amok med symaskinen med slyngerne i starten. Jeg tror snart, jeg vil i gang igen, så jeg kan få en ny mei tai med på ferie.

  Du behøver ikke købe mønster på TS. Slyngedamerne (inklusiv mig) deler gerne ud af viden og mål.

  Jeg kender godt Hotslings. Det er en lommeslynge. Jeg har en, jeg selv har lavet. Men du harhelt ret: Nem at bruge, men den manglende justering kan drile, hvis man har for meget tøj under eller en lille tyklækkersak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.