Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
En lækker blog bytte ting |

En lækker blog bytte ting

Inden vores dejlige ferie til Kreta var jeg så heldig at modtage en pakke… Og denne gang med tøj til mig selv. -Tro det eller ej!!! Det er ellers altid pigerne, der får pakker med posten – vel og mærket betaler jeg for det. Og ganske ofte.. Postbilen komme altid midt i aftensmaden – så jeg kan desværre ikke kamuflere mine indkøb… så jeg bare købe mere af gangen…he he (ved godt jeg er dum blondt)

Men denne gang – var jeg den heldige.

Det hele startede med, at jeg kiggede mine yndlings blogs igennem og læste med i blogger-pigernes verden. -Det er faktisk ret hyggeligt at følge lidt med. Det er næste som om, at man kender lidt til de personer der skriver. Jeg venter ind i mellem på nye indlæg fra dem, da det er sjov læsning, inspirerende billeder og ja – bare et glip af andres hverdag og finurligheder.. Dog er de trods ord, langt langt væk alligevel.

Men en dag sad jeg og kiggede hos Hverdagsjunkien – Trine. Jeg faldt over hendes ØV indlæg. Trine strikker og syr også meget. Denne gang var jeg dog så heldig, at overtage hendes projekt..
Trine havde syet en buksedragt til sig selv, men desværre åbenbart lidt for smal. På opfordring via hendes blog, skrev jeg til hende. Jeg ville vildt gerne overtage hendes smockdragt. Jeg mente klart, at jeg da måtte kunne passe den? Hvilket var lidt et sats egentlig..

Trine skrev tilbage – jubiii tænkte jeg. For det første så hendes dragt rigtig fed ud på billedet – for det andet elsker jeg buksedragter, hjemmesyet og især fordi jeg ikke selv har været igang denne gang. Jeg kan ind i mellem godt blive træt af mine kreationer, når jeg syr til mig selv. Ikke fordi, at de er fyldt med fejl, men af den simple grund – jeg har haft det for meget i hænderne. Jeg elsker at sy til pigerne, til mine veninder etc., men handler det om mig selv, så skal jeg virkelig mangle lige netop “disse her” bukser. Jeg tænker lidt – er der nogen, der kender til dette? At man bliver røv træt af netop det, man selv har nullet med? Når jeg ser dét på andre, synes jeg, det er vildt lækkert.. Jeg har nogle sikre vindere hos mig selv, – mine harems bukser, mine posebukser og min smockdragt.. men ellers er jeg nok lidt for konservativt tilbageholdende med nyt. Faktisk har jeg nogle køkken gardiner fra min mors lejlighed, som jeg kan se det nostalgiske i at lave om til en sød tunika/kjole fra stof 2000 – men jeg tøver..

….. så derfor var jeg ellevild, da Trine skrev tilbage – at hun havde en god idé..
Hvad, hvad, hvad???? Jeg var så nysgerrig, men Trine havde travlt, så efter nogle dage i spænding, fik jeg en mail igen. Buksedragten var min – Fru. Skovgaard fløj rundt på væggen.. men hvad med forslaget? Læs videre efter billedestorm

Her er billeder af min dejlige dragt.. og jeg passer den, Trine.. se selv 🙂 – Du skal lige vide, du får den sørme ikke igen!!

Inden I kaster jer over misundelsen og alle mine billeder – jeg er ikke god til at få taget billeder af mig selv! Denne gang har Marie, 6 år, været på spil med mit kamera. Det har hun gjort ganske godt. Alle billeder er tilføjet… Mums af en dragt på en afpillet fladbabset sild.. det lægger man sørme da mærke til i en smockdragt.. tak Marie og Ida…

Og jeg synes virkelig, at den er fin til mig, trods mine flade bubs!!!
Tilbage til Trine´s forslag? Vi kunne – Blog Tam Tam Bytte. (mine ord). Kanon idé tænkte jeg. Men jeg har efter nærmere eftertanke også være led ved tanken om, – tænk hvis jeg ikke kan leve op til dette her? Og hvad søren skulle jeg finde på??? Jeg havde i første omgang en kanon idé, men forgående uge væk fra maskinerne, fik mig lidt på afveje igen.. Jeg ville gerne give noget, der viser hvem jeg er, hvad jeg kan og sådan.. ok – gå så bare igang, Chris.. Ja hvem er Trine så? Ved kun at hun skriver skide sjovt og godt, at hun tilsyneladende er en smule større end jeg, har en pige med de kæreste krøller og så bor hun i Horsens. Jeg har været lidt på Herrens Mark..
Men jeg synes mit valg blev super. Jeg kan ikke fortælle, hvad jeg har fundet på og sendt afsted.. Trine modtager pakken enten i morgen eller overmorgen, såfremt man kan stole på PostDK?? Men vent du, Trine, bare i spænding.. Mit sats er velovervejet.. og afprøvet om det holder!!! Og retro og fint.. Og anderledes.

4 thoughts on “En lækker blog bytte ting

 1. Ahhh – hvor ER jeg glad for at du kan passe buksedragten, du ser jo pisse godt ud! (Ja ja, jeg bander for meget! Men jeg ryger også og går med damer.. øh, jeg mener…)

  Glæder mig til at tømme postkassen!
  Tak for de søde ord 🙂
  Knus Trine

 2. Hej Trine, jeg er virkelig virkelig også glad for den.. jeg siger i hvertfald tusinde tak.. Jeg håber du kan bruge mine ting.. det er lidt praktisk til sommer i retro stil og ja… prøv at se engang i posen..

 3. ihh, hvor ER det bare så fint! Tusinde tak, søde Christina.
  Pandebåndet er festival-indviet, tasken sparede jeg dog, ville ikke ha den fine sag smudset til.
  Glæder mig til at vise den på bloggen!
  Knus Trine

 4. Hej Trine, super at du kunne bruge det 🙂 Jeg var lidt spændt på om du kunne lide tasken, den er lidt 70´er agtig… Kan forså I har haft en super festival.. det glæder mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.