Afsted på sommerferie ….jubiiiii

Jeg har i denne uge syet et par bukser til Marie af en rest. Det blev nogle rigtig fine posebukser med smock i taljen. Marie har dem her udenpå hendes gymnastikdragt. Jeg skulle sy et par bukser til en venindes datter og stoffet der blev tilbage, gav lige lidt ekstra kræs til Marie-pigen..

Marie skulle vande vores hortensia – og der så jeg samtidigt, at vores lavendel blomstrer – godt jeg fik den klippet i tide.. den skal jo klippes to gange om året, hvis den skal blomstre – hvilket den vist for øvrigt også gør to gange?!

Jeg har den sidste uge forsøgt at få lavet lister til vores rejse.. Pakkelister.. Uha hvor er det dog svært at finde ud af, hvad man egentlig skal have med, især til Ida. Jeg har sikkert pakket alt for meget.. Her er bare lidt af alt det, som fylder i vores kuffert: elkedel, sutteflasker, mælk, grød, mos, bleer, dyne, møllecreme, saks, solcreme, solhatte, legettøj, bodyer – i spandevis.. lidt sommerdragter, strømpebukser (såfremt det skulle blive koldt???), buksedragter ja og koloenormt meget mere. Vi har alt for meget at slæbe på!!
Men jeg har fået pakket vores slynge… jeg havde overvejet om bæreselen skulle med, men jeg har engang hørt en skrækhistorie om et lille barn, der fik det for varmt i sådan en – med uheldige følger… hmm, så den skal ikke med ned i varmen.. Om det bare er en skrøne?, så kan jeg godt forestille mig, at det vil være ulidelig varmt klemt inde i netop den.. Men min hotsling er med…
Den er næsten uundværlig for os i øjeblikket.
Jeg glæder mig meget til vores tur. Det er en velfortjent og tiltrængt ferie. Det må jeg erkende.. Jeg håber at vende retur næste fredag med fornyet energi og fregner på næsen!!!

4 thoughts on “Afsted på sommerferie ….jubiiiii

  1. Tak for sidst… Det var som altid hyggeligt… Håber i får en rigtig dejlig tur..
    Kærlige tanker(og lidt misundelse over at i skal ned i varmen) herfra:-)Maria

  2. Så vil jeg da lige runde af med at sige hav en dejlig sommerferie! 🙂 Den er vi ikke helt nået til endnu, det varer lige lidt.

  3. Hejsa

    Astrid – hvor er det dejligt at komme hjem til en bunke kommentarer og næsten alle fra dig, griner.. Vi er hjemme igen efter en dejlig ferie.. desværre er Henrik startet job op igen.. så jeg hygger med pigerne..

    Maria – Det er blevet nogle super dejlige posebukser.. De er syet i tynd bomuld – så det er godt luftige-.. Jeg ville gerne have et par selv – men stoffet var desværre udsolgt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.