Yes, Yes, Yes – Posebukser til Fru Skovgaard

Jeg har endelig fået taget mig sammen til at sy posebukser til mig selv. Jeg har tænkt på det i mange uger nu. Jeg har haft denne her buksemodel i 6 år ca. og jeg bliver aldrig træt af den. Jeg er nok mest til det der sidder løst og er rart at have på.

Jeg har skam et par diesel bukser som er slim fit, men det kan nok tælles på to hænder, hvor tit jeg har haft dem på. Jeg føler mig som en kæmpe skumfidus i et par nylonstrømper.. Altså har følelsen af, at alt overflødig hud tilpasser sig bukserne, hvor der er plads, om lårene så skal snæres 5 cm ned af benet. Jeg synes virkelig, at det er smart med disse snævre bukser og kan godt misunde de piger, der ser så smarte og feminine ud, når de er sådan klædt. Men jeg er mest til harems looket..

Jeg har dog ikke i lang tid syet et par af disse, da jeg har arbejdet på tøj til pigerne. Men hvor er jeg glad for, at jeg fik det gjort. Jeg har nærmest haft dem på siden jeg fik dem færdig i onsdags. Jeg har syet dem i de kæreste bomuld fra stof 2000. Blomsterne i stoffet er koralfarvet. Det er en skøn farve. Jeg har været lidt i tvivl om det ville blive for meget BLOMST på bukserne. – Jeg kan hurtigt blive træt af de ting, jeg syr til mig selv, men de er gået direkte på en 1. plads, næst efter min buksedragt.

Jeg overvejede at sy smock i linningen, men ombestemte mig. Jeg syr jo næsten smock i alt i øjeblikket. Så mine bukser er blevet syet med dobbelt stof i taljen, for at stive bukserne af og gøre afslutningen pæn. I siden har jeg fået syet en usynlig lynlås, det fungerer perfekt.

Af resterne af stoffet fik jeg puslet til en buksedragt til Ida. Det bliver så kært.

Lige nu sidder jeg her i sofaen og ømmer mig. Jeg var oppe at træne i Squash og Fitness igår. Jeg har ikke trænet i evigheder og trænger til fornyet energi ovenpå anstrengelserne den sidste tid. Så en gang morgen aerobic var ideel. Jeg var med det meste at tiden, dog måtte jeg smide den langærmede undertrøje, – jeg overkogte. Ingen træning – ingen mulighed for at afgive varmen. Så jeg var gasblå i hovdet efter mængder af hop over bænken. Det var fedt og jeg gik hjem med en følelse af, at jeg de næste mange lørdage gerne ville starte sådan op. Og dog… Efter en tur til Hollufgaard og hjem igen er jeg fuldstændigt øm over alt. Mine inderlår specielt. Når Ida øffer i sengen efter sin sut og jeg skal spæne gennem huset, griner Henrik fra sin plads – han synes jeg ligner en forspist gås, når jeg vralter afsted. Hmm, det gør sørme nas, kan jeg fortælle. I morgen skal jeg forklædt som min veninde Sille, til en omgang spinning i Højby. Det går aldrig!!!

6 thoughts on “Yes, Yes, Yes – Posebukser til Fru Skovgaard

  1. Jo jo bortset fra jeg vejer MEGET mere end dig, så kan du vel gå for at være mig ..Griner… Kh Sille

  2. Nej, hvor er de bukser fede – jeg kan godt forstå, at de er landet på en førsteplads! Hvilket mønster har du brugt? Og Højby? Der bor min kusine – og hun har også en datter på 6. Men du bor vist ikke der, eller hvad? 🙂

  3. Hej igen igen Astrid. – jeg er vildt glad for mine bukser.. jeg har brugt mønstret nr. 4012 fra ONION.. jeg laver dem i forskellige udgaver.. med rib til mine gravide veninder, med smock – fordi det er hip nu og med lynlås fordi jeg godt kan lide at komme forskelligt stof i bærestykket.. super dejlige.. Jeg bor faktisk i Højby på Fyn.. og har en datter på 6.. hvad hedder hun, din kusines datter? Måske de to kender hinanden? Kommer du så ind i mellem til Højby? Det kunne være lidt sjovt at hilse på dig in real life… 🙂

  4. Hej igen – nej, hvor sjovt! Min kusines datter hedder Christine, og hendes storebror hedder Peter. Og ja, jeg kommer til Højby af og til, så måske kan vi finde ud af noget – det kunne være rigtig hyggeligt! 🙂

  5. Det er da morsomt 🙂 Dog kan jeg ikke lige mindes de navne du nævner.. går Christine på friskolen? Eller starter hun efter sommerferien i 0? Marie har ikke nævnt hendes navn.. Det kunne være sjovt, hvis du varslede din ankomst i Højby!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.