33 år og en fantastisk dag..

Tak for en fantastisk dag..

Jeg blev vækket igår med fødselsdags sang, flag og gaver. Morgen groggy og med søvn i øjnene måtte jeg sætte mig op i sengen, hvor Henrik, Marie og Ida kom væltene, skrålende og i top morgenhumør. Er der en skønnere måde at blive vækket på?

Det sjoveste var Ida´s forundrende blik.. Hendes øjenbryn sad helt oppe i panden, mens hun krampagtigt holdt fast om et flag, som Henrik havde stukket hende. “Hvad søren foregår der dog her?”. Sådan plejede vores dage da ikke at begynde. Da gavepapir lå spredt rundt i sengen, var der for alvor fest hos lille pigen.

Jeg havde en skøn dag med familien til spisning om aftenen. Det er så hyggeligt at have vores nærmeste familie på besøg. Mine gaveønsker var lidt kroner. Jeg sparer sammen til et nyt kamera. Jeg er så træt af, at det er svært at få ordentlig klare billeder. Vejret og lyset skal være i top, før jeg er tilfreds med belysningen. Så lidt penge til dette, var ikke af vejen. Nu er jeg snart ved vejs ende…

Denne dag med familien, de daglige gøremål – Marie skulle jo stadig til gymnastik, selvom at jeg havde fødselsdag 🙂 – og de sidste par timer alene med Hr. Skovgaard og ovenpå alle de svære stunder her i starten af maj, gav mig idag et ordentlig sug i maven: hvor er jeg dog taknemmelig for det jeg har. Jeg kan kun smile af det liv og de mennesker jeg har omkring mig. Vi skal virkelig nyde og ikke mindst passe på hinanden.

Forøvrigt fik vi hentet Maries nye briller. Vi har haft 5 par med hjemme. Hun havde tre røde par med. Hun var ikke i tvivl om, at de skulle være røde. Jeg var ikke i tvivl om, at det så skulle være disse her røde par.. Her en træt Marie i sin gymnastikdragt og røde briller..

Idag har jeg endelig fået taget billeder af Ida i noget af det færdig syede tøj. Dette her er hendes Smækbukser med Liberty Applikationer, som jeg tidligere har vist og skrevet om.

Den er bare så perfekt i str. lige nu. Hun blev vaccineret igår og var til 5. mdr´s undersøgelse. Hun er præcis 62 cm lang og vejer 7,2. Sund og tilpas. 🙂 Hendes reaktion på vaccinen blev heldigvis kun til lidt pyller og nærkontakt med mor natten til idag. Den første vaccine reagerede hun voldsomt på og der var ingen vågen Ida det første døgn efter.

Denne smockdragt, nedenunder her, har hun haft de sidste tre uger. Den bruger vi flittigt. Det er så nemt med de buksedragter. Hendes bevægelsesfrihed er stor og intet snærer nogensteder.
Vi var en tur i haven i forgårs. Hun lå på græsset og havde sin solhat på. Jeg var færdig af grin over hendes grimasser, da hendes små fingre fik fat i græsset. Uha det var en mærkelig fornemmelse.. Jeg prøvede at fange hendes ansigtudtryk. – Men igen, det giver jo slet ikkejer andre en fornemmelse for morsomheden.. og det er nok bare Mor her, der falder for det. 🙂

-Det der tager tid er nok at få taget billeder med tøjet på.. så endelig fik jeg det foreviget med krop… Enjoy

4 thoughts on “33 år og en fantastisk dag..

 1. Ej hvor det altså bare lyder hyggeligt det hele… Lyder som en dejlig fødselsdag du har haft:-) Marie er super flot med de nye briller, er sikker på at i har valgt rigtigt….
  Syntes godt man kan ane Ida`s undrende udtryk på billedet, tænk hvor mærkeligt det må være at røre ved græs for første gang?! Det kan man næsten ikke forestille sig… Super fine ting du har fået syet på det sidste.. Glæder mig til at se dig på tirsdag.
  Mange kram fra Maria

 2. Tillykke!

  Det er godt nok nogle søde ting, du har syet til din endnu sødere lillepige. Hun ligner en, der er fuld af sjov.

  Storesøster er også skøn med sine nye briller. Mine første briller var ogå røde:-)

 3. Takker 🙂

  Ida er fuld af sjov – især hvis jeg springer rundt med hende.. Hun er en lille morfidus og det er ikke altid sagen at ligge og lege selv, griner.. så jeg er fuldt beskæftiget..

  Det er sjovt med de briller. Det skal bare være yndlingsfarven – koste hvad det vil.. men åbenbart er rød også hip i brille-butikken. Så der var mange fine at vælge mellem-..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.