Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Retro – og ikke så meget snak!! |

Retro – og ikke så meget snak!!

Lige lidt mere til drengene. Dette er en retro model fra 70´erne. Typisk for denne hippi periode er kantebåndene. Der er kantebånd på næsten alt hjemmesyet også gerne over sømrummene. Dette har jeg dog undladt for denne gang. Så ville der være for meget lir over disse skønne smækbukser.

Jeg har lavet dem til Sille´s skønne dreng Hjalte. Vi har i fælleskab udvalgt stoffet og jeg kunne få lov til at sætte lidt applikationer på.. Yes, yes, yes. Bukserne her er syet i blødt demin og har mælkedrengestribede kantebånd. Applikationen er også lavet i mælkedrenge striberne.

Jeg skal i nærmeste fremtid lave en pigemodel i denne smækbuks. Jeg vil lave en udgave til Ida, så det bliver sikkert i lilla og pink nuancer.
Super fed er modellen helt sikkert.

9 thoughts on “Retro – og ikke så meget snak!!

 1. Den er bare så super fed den dragt og Hjalte er simpelthen såååååå fin i den, rigtig nuser :-)… Det er ikke det sidste par du kommer til at sy til os – og så til jer derude… Køb det bare, det er lavet kanon flot – man kan virkelig se der kræset om det, helt fantastisk – Jeg forestiller mig en sommermodel også kunne være super, altså med korte ben.. smil.. Tak Christina…

 2. Sille – tusinde tak for din kommentar, selvom din aprilsnar sparkede benene væk under mig 🙂
  Jeg kan sagtens forestille mig en sommermodel også.. Hvor fedt at han kan passe den, jeg troede den var alt for stor.. Men han er jo også en lang fyr. Glæder mig til at se ham i den..

 3. Han kan heldigvis godt vokse i den – det er jo poseefekten der gør det, så den er simpelthen alletiders – jeg VILDT glad for den…

 4. Sikke en fin dragt du fik lavet… Den er jo blevet endnu finere end jeg nogensinde havde forestillet mig:-) Vi er helt sikkert aftagere af en pigemodel til august:0) Kram herfra… Maria

 5. Hejsa Sille – den aprilsnar var grov.. til dem der ikke har hørt det, så skrev Sille til mig, at hun absolut ikke kunne lide dragten.. Jeg var selv noget så glad for udfaldet.. totalt retro i stilen og fed i farverne og kombinationerne.. så jeg blev virkelig skuffet.. meget skuffet… Og Sille havde jo selv valgt!!! Jeg kunne slet ikke forstå det.. men heldigvis- fed joke :o)

  Hej Maria, Jeg vil gerne lave en pigemodel.. Ida bliver første prøveklud.. Men først efter barnedåben.. Synes der er rigtig meget at se til..

  God påske til jer begge..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.