Liberty og hængerøv

Jeg vil som lovet lige lægge noget af det nye stof ind på siden. Jeg har primært købt ind til veste. Der er så meget fint, man kan sætte sammen, så jeg har efterhånden en del liggende.

Noget af det nye er ekstra fint. Det er de originale og vidunderlige engelske Liberty stoffer, i flotte mønstre og utrolige smukke farver. Af Liberty’s lækre kvaliteter har jeg købt noget Tana Lawn som er 100% bomuld. Der er uendelig mange yndige stoffer hos The Fabric Company. Stoffet er noget dyrere end det man køber i stof og stil og stof 2000, men jeg synes absolut, at det er det værd. Det er så lækkert og kan bruges til mange modeller. Jeg har f.eks klippet ud til en smock top til mig selv. Jeg har den ikke færdig, da jeg samler sammen til forskellige ting, som kræver at jeg kan låne mor Toves maskine. Stoffet vil være ideelt til veste, haremsbukser, tunikaer, toppe og tullebukser.
Tana Lawn – Strawberry Thief brun
Tana Lawn – Eloise brun

Tana Lawn – Felicite grønturkis
Tana Lawn – Chive Mørkeblå

Jeg har ikke fået købt så meget trykt bomuld hjem på det sidste. Jeg har stadig en del her. Men der er et par ekstra, som jeg lige sætter på i samme øjemed.

En lækker stribet “pyjamas”agtig stil. Jeg har faktisk tænkt mig at sy posebukser til mig selv af det. Jeg har kigget på det mange gange, men har ikke købt det før nu, da jeg mente, at jeg nok ville se for søndags træt ud i dem. -Glem det, tænkte jeg.. det skal prøves. Også til Marie. Evt. et par ballonbukser. Kunne det ikke være cool?!

Og til slut en bomuld i beige med blomster. Jeg har syet mig et par haremsbukser i det. De er blevet rigtig fede. Det er så skønt at tusse rundt i de bukser. Og så er det jo top moderne i år. Lidt flere billeder er tilføjet af Haremsmodellen.

Jeg har brugt denne buksemodel det sidste år. I sommer som korte bukser og da jeg var gravid. Da satte jeg bare en ekstra stor rib i taljen og den var så behagelig at have på.

Så fik jeg lige slettet og skrevet det hele igen. Strømmen har været gået i Højeby af to omgange. Idag havde jeg lige fået skrevet dette indlæg og kunne pludselig ikke udgive, da netforbindelsen røg. Pis.

Men hyggeligt var det igår, da vi famlede os rundt i huset med stearinlys. Gadelamperne går ikke igennem vores alt for høje, brede og uplejede bøgehæk, så her var sort omkring os. Godt Henrik var hjemme. Det ville have været for uhyggeligt alene. Marie synes det var vildt spændende. Det eneste der ikke var gået var vores komfur. -Til Henriks irritation havde jeg fået taget en steg op, som skulle have 2 timer, så heldigvis at der da stadig var liv i gryden, så vi kunne få noget mad. Strømmen kom først da vi gik i seng. -sjovt var det nu, da Marie råbte fra toilettet: “Moar, hvordan skal jeg tørre mig, når jeg ikke kan se noget?” Ja, for søren, det var slemt nok at sidde med en lille lygte samtidigt.. 🙂

Idag kom strømme igen efter en halv time, men desværre for mit indlæg. Det tabte noget af det væsentlige i afbrydelsen. Øv bøv

2 thoughts on “Liberty og hængerøv

  1. Jeg fik vist sagt i dag at jeg havde læst netop dette indlæg, men det passer ikke – har da ikke set de lækre hængerøvs bukser du har lavetr der – du er sgu en knag – nu fik jeg lejligheden til at se din super skønne vest i dag – så til jer derude – Christina laver sit arbejde til ug plus, kanon flot syet, man kan virkelig se der er kræset og lagt sjæl i det..Det kan da kun blive et hit… Kh S

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.