Liberty stof

Jeg har i går hamstret stof til veste og tunikaer til pigerne. Der var så meget lækkert – både ved The fabric company og faktisk også i Stof og Stil. Jeg har allerede designet 3 vendbare quiltet veste. En til mig selv og to til pigerne.

Jeg vender tilbage i den nærmeste fremtid med resultetet. Jeg ville blot vise stoffet frem, så der er lidt at vælge mellem, hvis du vil bestille en og selv udpege farverne. Alt kan lade sig gøre, men måske det er nemmere, når jeg får vist det færdige udfald frem.
Jeg har haft lidt travlt her i ferien med at sy 3 par bukser på bestilling. Så jeg har desværre ikke haft tid til at lave videre på nogle af mine ideer. F.eks. har jeg lavet en grundmodel i haremsbukser i str 6 år. Denne har jeg syet i gardinstof, som jeg havde liggende. Jeg har tegnet modellen op selv, så jeg skulle lige afprøve det i stof, der ikke var så dyrt. De er faktisk ret cool.
Hov – jeg har da også fået syet en kyse til Ida, den var godt nok noget stor i det. Måske fordi Lille Ida´s hovede er så bette? Men den blev rigtig sjov den kyse. Meningen er, at I også skal se den her på siden, men jeg tænkte, at jeg lige ville lave nogle flere inden, så der igen også var lidt til drengene…. Glæd jer.. Henrik har moret sig meget over min applikation. Så den er måske værd at vente på???
Jeg håber, at alle har haft en god vinterferie. I morgen skal Maries udklædning være færdig til fastelavnsfesten, så jeg har travlt. 🙂 Hun skal være kat. – mijau – mijau

2 thoughts on “Liberty stof

  1. Glæder mig til resultatet. Jeg kunne godt være en mulig aftager, hvis det ikke ser dumt ud med maven, der snart strutter. Maja

  2. Maja – jeg tror nu ikke, at det ser dumt ud. Jeg laver dem lidt korte, så de slutter lige lidt under brystet… så hvis dine babbelapper ikke er alt for slappe?!, tror jeg godt det kunne gå an :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.